Ζώδια και επιτυχημένοι ερωτικοί συνδυασμοί

Ζώδια και επιτυχημένοι ερωτικοί συνδυασμοί

 

…12 ζώδια με άπειρους πλανητικούς- αστρολογικούς συνδυασμούς, που στην αέναη προσπάθεια τους να βρούν το μοιραίο τους ερωτικό ταίρι, ερωτεύονται, συγκρούονται και μετά από πολλές περιπλανήσεις νού και σώματος, καταλήγουν στο ταίρι που θα τους συμπληρώσει ιδανικά.

Πιο αναλυτικά:

 

Ζώδια της Φωτιάς ( Κριός + Λέων + Τοξότης )

Από τις ηγετικές φιγούρες μέσα στον ζωδιακό κύκλο, και ιδιαίτερα δύσκολοι άνθρωποι στα αισθηματικά τους ζητήματα. Δεν χρειάζονται πολλή πίεση, μόνο ειλικρίνεια και ευθυκρισία. Με τους αέρηδες, έχουν το απόλυτο ταίριασμα, καθώς ο συνδυασμός τους… είναι πυρκαγιά. Με τους εκπροσώπους του Νερού, είναι  λίγο αντιθετικές οι επικοινωνίες, και δύσκολες, καθώς το υδάτινο στοιχείο, δεν προοδεύει την ασταμάτητη προσωπικότητα τους.  Βρίσκουν όμως τον μάστορα τους με τους Γήινους, που ούτε και αυτοί, σηκώνουν πολλά – πολλά, και συνήθως είναι το καρμικό τους έτερον. Ασυζητητί, οι όμοιοι τους οι πύρινοι, μέσα σε μια σχέση, δίνουν ένταση και όχι διάρκεια.

Ζώδια της Γης ( Ταύρος + Παρθένος + Αιγόκερως )

Σίγουρα η ακαταμάχητη τετράδα των γήινων ζωδίων, είναι πραγματικά ο άξονας τους ζωδιακού κύκλου. Είναι χαρά για όλους, να τους έχουν κοντά τους, είτε σαν φίλους, είτε σαν συντρόφους.  Τα ζώδια του Αέρα, έχουν κάποιες δυσκολίες με τον στιβαρό χαρακτήρα τους, που συνήθως δεν τους επιτρέπει μέσα σε συσχετισμούς, να έχουν αυτήν την ελαφρότητα που τους χαρακτηρίζει. Για τους Υδάτινους, μια τέτοια σχέση ονοματίζεται καρμική, καθώς μόνο εξέλιξη και γονιμότητα, μπορεί να φέρει. Τα παιδιά της Φωτιάς, τους αισθάνονται εξίσου δυνατούς, όπως και αυτούς, και οι σχέσεις που αναπτύσσονται είναι ποιοτικές και μακροχρόνιες. Οι ερωτικοί δεσμοί, μεταξύ μόνο γήινων, φέρνουν χρήμα και μόνιμη πίστη.

Ζώδια του Αέρα ( Δίδυμοι + Ζυγός + Υδροχόος )

Εσείς τα χαρούμενα πλασματάκια του ζωδιακού, είσαστε πραγματικά αξιαγάπητοι, από όλους. Το αέρινο σας ύφος, φέρνει τους πάντες κοντά σας εύκολα. Ιδανικά ταιριάζετε με τα υδάτινα παιδιά, που όμως σας δημιουργούν ανασφάλειες που από την πρώτη στιγμή, θα πρέπει να ελέγξετε. Τους Γήινους, που βλέπετε υπερβολικούς και βαρείς για τα δικά σας στάνταρτ, αλλά δεν είναι λίγες οι φορές, που ο ερωτικός σας συσχετισμός αποδεικνύεται άκρως επιτυχημένος. Οι καυγάδες και οι εντάσεις είναι κάτι σύνηθες με τα ζώδια της Φωτιάς, που συνήθως καταλήγουν σε μεγάλες αγάπες.  Όσο για τις συναστρίες μεταξύ μόνο ζωδίων του Αέρα….τρελοκομείο!

 

Ζώδια του Νερού ( Καρκίνος + Σκορπιός + Ιχθείς )

Έχετε τα περισσότερα ατού, χάρη στο υδάτινο σας στοιχείο, που κάνει του πάντες να σας θέλουν δίπλα τους, για την έντονη προσωπικότητα σας. Λέγεται, ότι ανήκετε και στους πιο όμορφους όλων των λοιπών ζωδίων. Οι αέρηδες είναι συμβατοί με εσάς, καθώς μια φουρτούνα, είναι μόνιμα οι ερωτικές σας σχέσεις. Πιο κοντά στην δική σας αντίληψη, είναι οι εκπρόσωποι της Γης, που με τον σοβαρό και  κάθετο χαρακτήρα τους, μπορούν να οροθετήσουν το δυσπλησίαστο και άπιαστο χαρακτήρα σας, και να σας κάνουν να τους αγαπήσετε. Όσο για τα ζώδια της Φωτιάς, εδώ τα πράματα είναι σίγουρα περίπλοκα, καθώς πυρ και ύδωρ, είναι μόνιμα σε μια αισθηματική κόντρα, για το ποιο θα κυριαρχήσει. Καλή αισθηματική συντροφιά, κάνετε και με άτομα που ιδίου στοιχείου, όπου η ταύτιση είναι απόλυτη και στο μέγιστο της.

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?

Αρέσει σε %d bloggers: