Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

ΖΩΔΙΑ-Μελλοντικές προβλέψεις 10ήμερου. 10-20/07

ΖΩΔΙΑ-Μελλοντικές προβλέψεις 10ήμερου. 10-20/07

Ένας μήνας γεμάτος ιδιαίτερα αστρολογικά φαινόμενα, που θα δώσουν τις αφορμές και τις ευκαιρίες σε όλα τα ζώδια το επόμενο 10ήμερο, έτσι ώστε να κλείσουν κύκλους τους παρελθόντος, αλλά και να κάνουν τα τελευταία τους σχέδια… καθώς οι τρεις εκλείψεις πλησιάζουν.

Αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια:

Κριός: Μπορείτε να σκεφτείτε με την άνεση σας, όλα αυτά που σας είπε – υποσχέθηκε ο σύντροφος σας, και μετά τις 14/07, να δώσετε και τις δικές σας απαντήσεις – προτάσεις. Με τον  Άρη, να σας δίνει τις καλύτερες του όψεις, από τον Υδροχόο, εσείς μπορείτε να φέρετε και πιο κοντά σας, κάποιον από το παρελθόν…που ακόμη αγαπάτε.  Τα οικονομικά σας θα πάρουν την άνοδο.

Τυχερά νούμερα: 1, 5, 19

Ταύρος:  Η θέση σας, είναι πάρα πολλή δύσκολη, καθώς οι περισσότεροι του ζωδίου,  είσαστε μπλεγμένοι σε παράλληλους δρόμους και καταστάσεις. Κάτω από την ερχόμενη ανάδρομη πορεία του  Ανάδρομου Ερμή 26/07 και την δύσκολη Πανσέληνο, υπάρχουν πιθανότητες …να προκύψουν δυσάρεστε αποκαλύψεις. Πάρτε από τώρα να μέτρα σας.

Τυχερά νούμερα: 2, 6, 20

Δίδυμοι: Όλα αυτά τα ιδιαίτερα και καρμικά αστρολογικά φαινόμενα, που συντελούνται ακριβώς απέναντι από τον αστρολογικό σας οίκο, σίγουρα σας δίνουν μια παραπάνω δυναμική, για να τολμήσετε άμεσα και να λήξετε καταστάσεις, που αντιλαμβάνεστε ότι δεν έχουν ποιοτικό μέλλον. Οικονομικά, θα έχετε θετικότατες ειδήσεις.

Τυχερά νούμερα:  3, 8, 9

Καρκίνος: Με την πρώτη έκλειψη… να σας επηρεάζει απόλυτα και βαθιά συναισθηματικά, εσείς θα πρέπει να είστε σε μια μόνιμη αφύπνιση…καθώς κάποιοι θα δεχτούν επικοινωνίες – επισκέψεις, από το παρελθόν. Αυτό μπορεί να σας έχει τύχει και παλιότερα, με αδιέξοδο τρόπο. Τουλάχιστον κάτι καλό… θα ακούσετε στα επαγγελματικά σας σχέδια.

Τυχερά νούμερα:  5, 9, 15

Λέων: Η σιγουριά που σας δίνει η απομάκρυνση πια της Αφροδίτης από πάνω σας, θα σας κάνει ακόμη πιο γοητευτικούς και δυναμικούς, στο αντίθετο φύλο. Είστε στα ευνοημένα ζώδια της εποχής, άρα εκμεταλλευτείτε ειδικά … εσείς οι ελεύθεροι τις καινούργιες γνωριμίες…που ίσως και να δώσουν έναν μεγάλο έρωτα.  Κάποιο περιουσιακό θέμα, θα σας απασχολήσει ευχάριστα.

Τυχερά νούμερα: 3, 9, 18

Παρθένος:  Είσαστε στο επίκεντρο πολλών και διαφορετικών καταστάσεων, που πρέπει άμεσα να τις λύσετε. Η αισθηματική σας ζωή, σίγουρα χρειάζεται ένα φρεσκάρισμα, άρα ενεργοποιηθείτε…θα το εκτιμούσε και ο σύντροφος σας. Οι ελεύθεροι θα δεχτούν στο 2ο 10ήμερο του Ιουλίου, πλησιάσματα μέσα από τον κοινωνικό τους κύκλο.

Τυχερά νούμερα: 3, 10, 12

Ζυγός: Εσείς με έναν κυβερνήτη μέσα στην Παρθένο, το μόνο που θα περιμένετε είναι η ερωτική σας ζωή, πια να ισορροπήσει…και αυτό να έχει μόνιμο χαρακτήρα. Εύνοια θα έχουν και τα χωρισμένα ζευγάρια – σύζυγοι, που έστω και με την θετική παρότρυνση των φίλων – γνωστών τους, θα δώσουν μια ακόμη ευκαιρία στον δεσμό τους.

Τυχερά νούμερα: 3. 10, 27

Σκορπιός: Εσείς δεν έχετε πια χρόνο για χάσιμο, με άτομα και καταστάσεις που δεν σας ταιριάζουν. Αυτό που έχει σημασία, είναι να δείτε ποιες είναι πια οι αληθινές σας ανάγκες και πάνω σε αυτές, να βρείτε έναν ποιοτικό σύντροφο ζωής. Όσοι έχουν σχέση εξ αποστάσεως,  θα έχουν προσεχώς ευκαιρίες για συνάντηση.

Τυχερά νούμερα: 6, 9, 14

Τοξότης: Όλα στρέφονται γύρω από εσάς…άστρα, νέες γνωριμίες, οικονομική σταθερότητα. Το σύμπαν σας χαμογελά, και σας δίνει ευκαιρίες, για να βρείτε αυτά που τόσο καιρό ζητάτε. Αυτοί που κάνουν τις προσπάθειες τους, για επανασύνδεση, άμεσα θα έχουν το θετικό αποτέλεσμα. Κάποια έκτακτα χρήματα, στα μέσα του μήνα, θα σας ενισχύσουν.

Τυχερά νούμερα: 5, 10, 20

Αιγόκερως: Όλα τα σενάρια έχουν περάσει από το μυαλό σας, για αυτήν την σχέση που διατηρείτε. Μέχρι την Αφροδίτη να φτάνει στον αστρολογικό οίκο της Παρθένου, σίγουρα θα έχετε πάρει τις τελικές σας αποφάσεις, γύρω από ανανέωση των αισθημάτων… ή τον λυτρωτικό τους τερματισμό. Δεν είστε και το ζώδιο, που αρέσκεται στις μετριότητες. 

Τυχερά νούμερα: 2, 5, 17

Υδροχόος: Έχετε πολλά να κάνετε… πριν να λήξει αυτός ο μήνας. Με τον Κυβερνήτη  σας, να κάνει εξαιρετικές όψεις με την Αφροδίτη και τον Άρη, το μόνο σίγουρο είναι…ότι θα βρεθείτε πολύ κοντά στις επιδιώξεις σας, γύρω από την αισθηματική και την επαγγελματική σας ζωή. Νέες επαφές για τους ελεύθερους, που σύντομα θα γίνουν έρωτες …θα φέρει το δεύτερο 10ήμερο του μήνα.

Τυχερά νούμερα: 5, 12, 21

Ιχθείς: Εσείς που έχετε κουραστεί αυτό το τελευταίο χρονικό διάστημα, το σύμπαν και η καλή σας η Τύχη, θα σας κάνει ένα μεγάλο δώρο που συσχετίζεται με την αισθηματική σας ζωή. Όσοι είναι μόνοι, τους περιμένει ένας καρμικός έρωτας, πριν την νέα σελήνη του Ιουλίου…και όσοι είναι ήδη σε σχέση, θα κάνουν το επόμενο επίσημο βήμα. Χρήματα, σας έρχονται από τις επαγγελματικές σας δράσεις.

Τυχερά νούμερα: 5, 9, 19

 

 

 

 

 

Αρέσει σε %d bloggers: