Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

ΖΩΔΙΑ-Μελλοντικές προβλέψεις. 01-10/11

ΖΩΔΙΑ-Μελλοντικές προβλέψεις. 01-10/11

Προβλέψεις για όλα τα ζώδια:

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο σας.

Κριός:  Μην δωρίσετε τον χρόνο σας και την πολύτιμη ενέργεια σας σε άτομα, που δεν έχουν κάτι να σας δώσουν, εκτός από κάτι επιφανειακό και παροδικό. Υπάρχουν γύρω σας κατάλληλες ευκαιρίες, που σίγουρα σας ταιριάζουν και μπορούν να σας συμπληρώσουν την καρδιά. Οικονομικά, θα έχετε περισσότερη δύναμη, από τον Νοέμβριο.

Ταύρος:  Μην διασταυρώνετε συνέχεια τα λεκτικά σας πυρά με το άτομο που αγαπάτε. Υπάρχουν δύσκολα αστρολογικά φαινόμενα που πολλαπλασιάζουν τις άσχημες καταστάσεις. Εσείς που έχετε σχέση, εξ αποστάσεως πρέπει να σκεφτείτε, τι είναι αυτό που πρέπει να βελτιωθεί και να το πράξετε άμεσα.

Δίδυμοι: Κάποιος έχει βαθιά συναισθήματα για εσάς. Μπορεί και να το έχετε καταλάβει, μπορεί και όχι. Το μόνο σίγουρο είναι ότι πριν να φύγει ο Σκορπιός, θα έχετε μάθει πολλά. Οι δεσμευμένοι είναι και οι πιο τυχεροί  της εποχής που θα δεχτούν συγκινητικές προτάσεις για κάτι περισσότερο από τον άνθρωπο τους.

Καρκίνος: Λίγη τελικά σημασία έχει το τι έγινε στο παρελθόν. Τώρα είναι όλα υπό τον έλεγχο σας και μπορείτε να βρείτε με τον άνθρωπο σας, την πολυπόθητη ισορροπία. Από τις αρχές του καινούργιου μήνα, θα έχετε και την υποστήριξη των άστρων, για να πατήσετε καλύτερα σε υποθέσεις οικονομικών και εργασιακών.

Λέων: Η τόλμη και το παρουσιαστικό σας, έχουν κάνει πολύ κόσμο να σας έχει αγαπήσει. Μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα, που ο Άρης  θα σας δίνει την πλήρη ισχύ του, εσείς θα έχετε πολλές προτάσεις για κάτι περισσότερο, από μια απλή γνωριμία. Ίσως και να δημιουργηθούν έρωτες που θα οδεύσουν σε δυνατές αγάπες.

Παρθένος: Όλα αυτά που συζητάτε με τον άνθρωπο σας, από τον Νοέμβριο και μέσα στο Φθινόπωρο, θα αρχίσουν να γίνονται πραγματικότητα. Οι παλιές ιστορίες θα λήξουν, διαζύγια δύσκολα θα ολοκληρωθούν απελευθερώνοντας και τις δύο πλευρές να συνεχίσουν με νέα ταίρια. Κληρονομικές υποθέσεις θα κλείσουν υπερ σας.

Ζυγός: Διαλέξτε και πάρτε. Όλα είναι απλωμένα στα πόδια σας και σας κάνουν να μπερδεύεστε για το ποιον επιθυμείτε πια να έχετε, μέσα στην ερωτική σας ζωή. Είναι μια εποχή που σας έχει εμφανιστεί το παρελθόν και σας πολιορκεί. Κάτι ανάλογο συμβαίνει και με μια καινούργια γνωριμία. Μέσα στον επόμενο μήνα του Νοεμβρίου, κάντε τις επιλογές σας.

Σκορπιός:  Είσαστε μέσα σε πολλές και θλιβερές σκέψεις για την παρούσα κατάσταση της σχέσης σας, που σε καμία των περιπτώσεων δεν θυμίζει κάτι από αυτά που είχατε ονειρευτεί. Αυτό είναι και κάτι που υπάρχει και στο μυαλό του συντρόφου σας. Αυτό το θετικό διάστημα, εσείς ανοίξτε τα θέματα που σας ενοχλούν και θα δείτε ότι οι λύσεις είναι κοντά.

Τοξότης: Τα άμεσα σχέδια που έχετε για τον άνθρωπο σας, δεν θα πρέπει να τα ανακοινώσετε σε κανέναν. Αυτό κρατήστε το μόνο για εσάς, και μέχρι να είστε καθόλα έτοιμοι. Οι μέρες στο τέλος του Σκορπιού 15-22/11, θα σας προσφέρουν και περισσότερα χρήματα, ίσως και κάποιες σχετικές ειδήσεις που θα σας ανοίξουν τους δρόμους.

Αιγόκερως:  Ο ερωτικός σας τομέας, πάσχει και το ξέρετε. Αυτό που δεν ξέρετε είναι ότι υπάρχει ένα συντροφικό ταίρι, που έχει κουραστεί με αυτήν την στασιμότητα. Μέσα στις επόμενες ημέρες σκεφτείτε και πάρτε τις αποφάσεις σας …για αυτά που έχουν προκύψει. Εσείς που έχετε διπλές καταστάσεις, προσοχή στις αποκαλύψεις.

Υδροχόος: Μην δώσετε ακόμη όλα τα αισθήματα σας και την προσοχή σας, σε άτομα που μόνο το τελευταίο χρονικό διάστημα έχουν μπει στην ζωή σας. Οι καιροί είναι ύποπτοι. Όσοι έχουν πάρει την απόφαση για δεσμεύσεις και γάμους μέσα στις ερχόμενες εβδομάδες, θα έχουν και κάποιες ξαφνικές – ευχάριστες ειδήσεις από τα οικονομικά τους.

Ιχθείς: Ο σύντροφος σας έχει πολλές εκπλήξεις για εσάς μέσα στις επόμενες ημέρες. Είσαστε σε μια φάση που η σχέση σας, μπορεί και με ασφάλεια να περάσει σε ένα πιο δεσμευτικό επίπεδο. Αυτό θα το ακούσετε υπό την μορφή μελλοντικών προτάσεων. Μην βιαστείτε όμως για την απάντηση σας. Χρήματα πλησιάζουν.

 

Αρέσει σε %d bloggers: