ΖΩΔΙΑ -Μελλοντικές προβλέψεις:  20-30/09

ΖΩΔΙΑ -Μελλοντικές προβλέψεις:  20-30/09

10….μέρες που θα δημιουργήσουν γέφυρες με το παρελθόν. Στις 23/09  ο Ήλιος προχωράει στο επόμενο ζώδιο του Ζυγού, και ανοίγει επικοινωνιακούς δρόμους, που θα εξελιχτούν καθ’ όλη την διάρκεια του υπόλοιπου μήνα…αλλά και του Οκτωβρίου. Οι σχέσεις με τα κοντινά πρόσωπα θα μπουν στο μικροσκόπιο, με σκοπό την επίλυση διαφορών, που πιθανόν ακόμη να ενοχλούν, όλους τους εμπλεκόμενους.

Για όλους:

 Κριός:

Σχέσεις: Ίσως να νιώθετε την ανάγκη να μιλήσετε σε έναν δικό σας άνθρωπο, και να πάρετε μια συμβουλή. Ο Άρης, σας ωθεί σε διαπραγματεύσεις που θα επιλύσουν μόνιμα εκκρεμότητες. Η οικογενειακή ζωή θα σας απασχολήσει έντονα, και εσείς καλείστε να κάνετε όλες εκείνες τις απαραίτητες διορθωτικές κινήσεις, για να ισορροπήσουν οι δεσμοί.

Οικονομικά: Η προσοχή σας τις επόμενες 2-3 ημέρες θα πρέπει να είναι στραμμένη, σε θέματα περιουσιακά και με το δημόσιο…με την  ευρύτερη έννοια.  Επιχειρηματικά σχέδια, μια πνευματική εργασία, θα μπουν πια σε πορεία υλοποίησης.

smyrneiki

Ταύρος:

Σχέσεις: Αυξημένες οι υποχρεώσεις σας σε όλους τους τομείς, κάτι που θα σας προκαλέσει νεύρα-ένταση. Η Αφροδίτη ακόμη από την Παρθένο…. σας παρακινεί να ανοιχτείτε στα οικεία σας πρόσωπα και να μιλήσετε για τις αλλαγές που πρέπει να γίνουν. Θα υπάρξει γύρω στις 25/09, έντονο παρασκήνιο που όμως θα σας αποκαλυφτεί. Μην αφήστε τις πληροφορίες να χαθούν χωρίς να τις αξιοποιήσετε.

Οικονομικά: Ευνοούνται οι μετακινήσεις, το εμπόριο με το εξωτερικό, και η παρουσίαση νέων επιχειρηματικών προτάσεων – ιδεών. Διέξοδοι θα βρεθούν για οικονομικά ζητήματα που είναι καθηλωμένα εδώ και ένα μεγάλο χρονικό διάστημα.

Δίδυμοι:

Σχέσεις: Οι αντοχές σας θα δοκιμαστούν για ακόμη μια φορά. Ο ασταμάτητος Κυβερνήτης σας, περνάει στην Παρθένο, και προκαλεί επικοινωνιακό χάος. Παρεξηγήσεις και συγκρούσεις είναι στο μενού των ημερών. Αποφύγετε την παρελθοντολογία και κάντε τις προτάσεις σας, που δεν πρέπει να ξεφεύγουν του μέτρου. Πολλές και οι πιθανότητες για χωρισμό σε σχέσεις που ήδη μετρούν ανάποδα.

Οικονομικά: Οι μέρες αυτές και μέχρι την πρώτη νέα σελήνη του μήνα, λειτουργούν επάνω σας πιεστικά, για να προβείτε σε κινήσεις που θα σας λυτρώσουν από λάθη του παρελθόντος. Τύχη σε καινούργιες συνεργασίες.

Καρκίνος:

Σχέσεις: Η συναισθηματική σας ισορροπία, θα παίξει τελικά τον μέγιστο ρόλο για τις εξελίξεις μέσα σε δεσμούς που μετρούν χρόνια. Δεν θα λείψουν γύρω στις 25/09 οι υπερβολές και οι κόντρες, που θα αναδείξουν εκκρεμότητες με το παρελθόν.  Οι αδέσμευτοι θα επεκτείνουν τον κοινωνικό τους κύκλο με ευχάριστο αποτέλεσμα τις γνωριμίες, με σοβαρό περιεχόμενο.

Οικονομικά: Οι επόμενες 5-7 μέρες είναι άκρως δημιουργικές και θα ενισχύσουν ιδιαίτερα τις δράσεις με το εξωτερικό, ή με υποθέσεις που ακουμπάνε μεγάλες επενδύσεις με πολλά συμβαλλόμενα μέρη.

Λέων:

Σχέσεις: Θα καταφέρετε να βάλετε επιτέλους μια τάξη με φιλικά και οικογενειακά σας άτομα, που εδώ και μέρες σας αδικούν ή σας θίγουν με τον τρόπο τους. Ο Ήλιος σε όψη με την Άρη στις 25-29/09, φανερώνουν συμπεριφορές που σίγουρα πια πρέπει να εκλείψουν από οικογένειας και ερωτικές σχέσεις. Δεσμοί με χιλιομετρικές αποστάσεις μεγάλες, θα τερματιστούν

Οικονομικά: Μια δύσκολη περίοδος που θα πρέπει να κρατηθείτε στα έξοδα και στις περιττές σπατάλες. Σκέψεις για μετοίκηση με άλλη πόλη ή στο εξωτερικό, δεν ευνοούνται για τις επόμενες εβδομάδες, ίσως για όλο το πρώτο εξάμηνο.

Παρθένος:

Σχέσεις: Οι όψεις του Ερμή με την Αφροδίτη, σας παρασύρουν να υποσχεθείτε χωρίς μελλοντικό – πρακτικό αντίκρισμα. Κάτι που θα σας εκθέσει σε άτομα που επιθυμείτε την εύνοια και την προσοχή τους. Επίσης, μέχρι τις 25/09 αποφύγετε συγκρούσεις με γείτονες, φίλους και συγγενείς. Μύχιες σκέψεις και κρυμμένα συναισθήματα θα προκύψουν το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, που θα εκπλήξουν!

Οικονομικά: Τα μεγαλεπήβολα σχέδια σας θα προσκρούσουν σε καθυστερήσεις που όμως, με τους σωστούς ελιγμούς, θα επανέλθουν στους ρυθμούς που σας ικανοποιούν. Συζητήστε περισσότερο τις λεπτομέρειες που κάνουν την διαφορά.

Ζυγός:

Σχέσεις: Από την αρχή της νέας εβδομάδας, θα έχετε πολλές δυσκολίες στις επικοινωνίες με άτομα που αρνούνται να παραδεχτούν τα λάθη τους. Στην επιφάνεια θα βγουν και ιστορίες του παρελθόντος, που θα πικράνουν αυτούς που δεν γνώριζαν. Προετοιμαστείτε για αλλαγές, που όμως ακόμη δεν έχουν ωριμάσει οι συνθήκες και τα περιβάλλοντα, για να τις αποδεχτούν.

Οικονομικά: Ανατροπές και νέα πρόσωπα περιλαμβάνει το προσεχές διάστημα στα εργασιακά σας. Αυτό είναι κάτι που το έχετε επιδιώξει εδώ και ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, προς όφελος των συμφερόντων σας.

 

Σκορπιός:

Σχέσεις: Ο Ερμής από τον νέο ζωδιακό του οίκο, θα προκαλέσει συζητήσεις και συναντήσεις, με απώτερο σκοπό την λύση ζητημάτων που εκκρεμούν. Μέσα από αυτό θα προκύψουν ευκαιρίες που αξίζουν να τις δείτε με μια πιο προσεχτική ματιά. Οι εσωτερικές ανασφάλειες θα γιγαντωθούν και θα εκφραστούν επιθετικά. Συγκρατηθείτε και από τις 24/09 και ύστερα, πολλά θα βελτιωθούν.

Οικονομικά: Ξαφνική βοήθεια και καλά νέα θα λάβετε, που σίγουρα θα σας κάνουν να αισθανθείτε μεγαλύτερη υλική ασφάλεια. Αυτοί που ψάχνουν για εργασία ….θα την βρουν μέσα από φιλικό – υποστηρικτικό πρόσωπο.

Τοξότης:

Σχέσεις: Η θετική επίδραση των όψεων Αφροδίτης – Κρόνου προς το ζώδιο σας, θα προκαλέσουν ένα τσουνάμι, εκδηλώσεων συναισθημάτων από άτομα που μέχρι τώρα δεν τολμούσαν να σας εκφραστούν. Η νέα θέση επίσης προσεχώς του πλανήτη των επικοινωνιών, θα ενθαρρύνει τρυφερές συζητήσεις, ευχάριστες μετακινήσεις και επισκέψεις σε αγαπημένα πρόσωπα.

Οικονομικά: Θα σας απασχολήσουν έντονα θέματα περιουσίας και κληρονομιάς γενικότερα. Επιπροσθέτως αυτές τις ημέρες αποφύγετε να μπλέξετε τον έρωτα με την εργασία, καθώς τα αποτελέσματα θα είναι άκρως καταστροφικά.

Αιγόκερως:

Σχέσεις: Έχετε κάνει μια σειρά από επικοινωνιακά λάθη όλοι οι Αιγόκεροι. Θα έχετε την δυνατότητα άμεσα στην πρώτη εβδομάδα της Άνοιξης, να τα διορθώσετε και να ξαναχτίσετε την σωστή εικόνα σας. Ο φόβος για χωρισμό ή για ξεθώριασμα των σχέσεων, θα απομακρυνθεί μόνο μέσα από ώριμους διάλογους, που θα παραμερίσουν τις παρεξηγήσεις.

Οικονομικά: Οι τρέχουσες υποχρεώσεις σας τελικά θα σας απασχολήσουν έντονα. Κινητοποιηθείτε και μην αφήνετε τις μέρες να κυλήσουν χωρίς να έχετε τα ηνία των υποθέσεων, στον πλήρη έλεγχο σας. Νέες οικονομικές ευκαιρίες θα σας χτυπήσουν την πόρτα.

Υδροχόος:

Σχέσεις: Έχετε συγκεντρώσει τους πιο ιδιαίτερους πλανήτες στον οίκο σας. Η εύνοια τους συνεχίζεται και μέσα στις επόμενες ημέρες, όπου και θα σας φέρει κοντά σε λύσεις σε αισθηματικά προβλήματα, που δεν τολμούσατε να ακουμπήσετε, αλλά  και ακόμη πιο κοντά σε πρόσωπα που σας ενδιαφέρουν. Εκ ζωδίου έχετε μια διαφορετικότητα που όμως αυτή την περίοδο, θα γοητεύσει πολύ κόσμο.

Οικονομικά: Να είστε σε άκρως επιφυλακτικοί με υποσχέσεις, που θα σας τάξουν προκειμένου να σας πάρουν πληροφορίες ή ιδέες. Η αλλαγή σε συμπεριφορές συνεργατών θα πρέπει να σας προβληματίσει και να σας αφυπνίσει.

Ιχθείς:

Σχέσεις: Υπέροχο το κλίμα που υπάρχει στις σχέσεις των Ιχθύων, που θα οδηγήσει σε έναρξη συζητήσεων για δεσμεύσεις μέσα στους επόμενους μήνες. Πολλές και καλές και οι προοπτικές για τους ελεύθερους που επιδιώκουν να κάνουν πια ποιοτικές σχέσεις σε σκοπό, την ολοκλήρωση των αισθημάτων. Δεν αποκλείεται για τους γεννημένους των πρώτων μοιρών, και ένας κεραυνοβόλος έρωτας.

Οικονομικά: Ο οικονομικός σας ορίζοντας θα εμπλουτιστεί με προτάσεις, έκτακτα χρήματα και ποικιλία ιδεών. Τα άστρα είναι με το μέρος σας από τις 21/09 του μήνα και μέχρι την λήξη του, κάτι το οποίο δεν πρέπει να αφήστε να περάσει ανεκμετάλλευτο.

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?

Αρέσει σε %d bloggers: