Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

ΖΩΔΙΑ. Μελλοντικές προβλεψεις. 20-31/10

ΖΩΔΙΑ. Μελλοντικές προβλεψεις. 20-31/10

 

Ευκαιρίες για όλα…..

Προβλέψεις για 12 ζώδια!

 

 

Κριός: Μπορείτε να προγραμματίσετε, όλα αυτά που επιθυμείτε να συντελεστούν μέσα αυτό το 10ήμερο Ο κυβερνήτης σας είναι σε μια καλή πια πορεία και το μόνο που θα σας δώσει είναι ευκολίες, και χρήμα για να πάτε την ζωή σας, ένα βήμα πιο μπροστά. Οι σχέσεις που είχαν χάσει το χρώμα τους, τώρα θα μπορέσουν και πάλι να βρουν το πάτημα τους. Νέοι έρωτες θα ξεφυτρώσουν πριν την αλλαγή του ζωδιακού μήνα 23/10, που ίσως να μετατραπούν σε μεγάλες και δυνατές αγάπες.

Λέξη Κλειδί: Αρμονία και ισορροπία 

Ταύρος: Οι καινούργιες γνωριμίες που έχετε κάνει, σας έχουν ανεβάσει την διάθεση κατακόρυφα. Αυτοί που είναι μόνοι, μπορεί και να κάνουν κάποιες δειλές σκέψεις, γύρω από την επιστροφή τους, σε μια παλιότερη γνωριμία – αγάπη, που όμως εκ προοιμίου, να είναι λάθος. Δεν είστε και τα ζώδια που τους αρέσει το ξαναζεσταμένο φαγητό. Οι σχέσεις που έχουν φθαρεί από αποστάσεις, το  πέρασμα του χρόνου και τις όποιες δυσκολίες, θα ξανακάνουν την προσπάθεια τους, για να πάνε ένα βήμα πιο πέρα, αυτήν την αισθηματική επένδυση. Το χρήμα, είναι κάτι που θα δώσει πνοή στα σχέδια σας.

Λέξη Κλειδί: Συναισθηματικές εξελίξεις

 

Δίδυμοι: Εσείς τα παιδιά του Ερμή, έχετε αυτήν την εποχή αρκετές αγκυλώσεις και καθυστερήσεις, ένεκα της κίνησης -όψεων του μέσα στον Σκορπιό. Αυτό σε καμία των περιπτώσεων, δεν θα πρέπει να σας πτοεί, γιατί θα βγάλει στην επιφάνεια, υποθέσεις κυρίως ερωτικές, που σίγουρα αξίζουν μια δεύτερη ευκαιρία. Πολλά όμως και τα διαζύγια, που θα δώσουν την ελευθερία στα αντίστοιχα ταίρια, για μια νέα ζωή με καινούργιους συντρόφους. Οι οικονομικές απολαβές που περιμένετε, είναι στον δρόμο!

Λέξη Κλειδί: Ολοκλήρωση στόχων.

Καρκίνος: Η γενικότερη κατανόηση που διέπει το ζώδιο σας, ίσως και να σας καθυστερεί από αυτά που θέλετε να ολοκληρώσετε στην αισθηματική και την οικονομική σας καθημερινότητα. Πολλές και οι σχέσεις, που θα αρχίσουν από αυτόν τον μήνα, να συζητούν για περαιτέρω επίσημες δεσμεύσεις. Αυτό είναι κάτι που θα υποστηριχτεί αστρολογικά, όλο το υπόλοιπο διάστημα του έτους. Οι επιχειρηματικές σας δραστηριότητες, θα σας αποφέρουν γρήγορα κέρδη.

Λέξη Κλειδί: Αποκατάσταση δεσμών. 

 

 

Λέων: Η προσωπική σας εξέλιξη, είναι κάτι που είχατε παραμελήσει το προηγούμενο διάστημα και σίγουρα… είναι κάτι που δεν ταιριάζει στα ζωδιακά σας χαρακτηριστικά. Είσαστε το ζώδιο που έχει αυτήν την εποχή, την πρωτεία  σε επανασυνδέσεις αλλά και φρέσκιες γνωριμίες, που με τις καλές όψεις του Ουρανού -Δία, από τον Κριό-Σκορπιό, θα δώσει σταθερότητα και εξέλιξη. Ευχάριστες και οι εξελίξεις, που θα υπάρξουν σε επιχειρήσεις και γενικότερα οικονομικές επενδύσεις.

Λέξη Κλειδί: Φιλόδοξα σχέδια

 

 

Παρθένος: Άπειρες οι σκέψεις και τα πλάνα, που έχετε κάνει μέσα στο μυαλό σας για το νέο 10ήμερο. Αυτό συμπεριλαμβάνει καινούργιες επιχειρηματικές δράσεις αλλά και ολοκλήρωση συναισθηματικών καταστάσεων, που σέρνονται από το προηγούμενο έτος. Τίποτα που δεν σας ευχαριστεί και δεν ταιριάζει στα δικά σας πια δεδομένα, θα απομακρυνθεί μόνιμα. Αρκετές σχέσεις που έχουν δείξει ότι δεν μπορούν να υπερβούν λάθη του παρελθόντος, θα σταματήσουν. Πολλά τα ταξίδια και οι νέες συνεργασίες, που θα σας προταθούν.

Λέξη Κλειδί: Πνευματικό άνοιγμα

 

 

 

Ζυγός: Έχετε πια έρθει αντιμέτωποι με τα λάθη και τις παραλήψεις, του παρελθόντος πλέον και καλείστε να λύσετε άμεσα. Αυτό σίγουρα ξεκινάει από την επαγγελματική σας ζωή, που πρέπει να ισορροπήσετε. Πάντως όλος ο νέος μήνας του Σκορπιού 23/10, θα σας δώσει ευκαιρίες για επέκταση. Τύχη σε πωλήσεις, νέες επενδύσεις είναι στο πρόγραμμα των επόμενων εβδομάδων. Πολλές και οι κατακτήσεις για τους ελεύθερους, που θα βρουν τελικά το έτερον τους ήμισυ.

Λέξη Κλειδί: Μόνο πράξεις

 

 Σκορπιός: Οι συναναστροφές σας, θα πρέπει σίγουρα αυτό το διάστημα, να περιοριστούν μόνο σε αυτά και αυτούς, που σας ενδιαφέρουν. Οι μέρες αστρολογικά και για όλον τον υπόλοιπο Οκτώβριο, είναι εξαιρετικές  και σας δίνουν προβάδισμα και σταθερότητα, σε όλα αυτά που ζητάτε. Τα ζευγάρια θα έρθουν πιο κοντά και με διάθεση συμφιλίωσης. Οικονομικές απαιτήσεις και θετικές – ευχάριστες ειδήσεις, είναι στο καθοδόν προς εσάς. Μόνο μια προσοχή, μέχρι τις 29-10, που θα υπάρξουν εργασιακές αλλαγές.

Λέξη Κλειδί: Υποστηρικτικά πρόσωπα

 

Τοξότης: Οι συνθήκες της ζωής σας, έχουν ήδη αρχίσει και αλλάζουν προς το πολύ καλύτερο και αυτό είναι μια δική σας επιτυχία. Πληθώρα καινούργιων γνωριμιών, για αυτούς που επιθυμούν πια να φτιάξουν την προσωπική του ζωή. Κάτι ανάλογο θα συμβεί και στα ερωτευμένα ζευγάρια, που πια πρέπει να κάνουν το επόμενο μεγάλο βήμα. Ακόμη και οι δύσκολες σχέσεις, με χιλιομετρικές αποστάσεις, χωρισμούς – επανασυνδέσεις, θα βρουν την ισορροπία τους. Οικονομικές ευκολίες και  για όσους το αξίζουν.

Λέξη Κλειδί: Χρόνιες φιλίες

 

 

Αιγόκερως: Οι ευχές σας είναι ένα βήμα πριν υλοποιηθούν. Με τον Ήλιο προσεχώς στον Σκορπιό, μπορείτε να ελπίζετε με μεγάλες αλλαγές στην αισθηματική και την εργασιακή σας ζωή. Είστε από τα πιο σοφά ζώδια και αυτό είναι κάτι, που θα σας δώσει λύσεις, για όλα αυτά που σας προβληματίζουν, όλο αυτό το προηγούμενο διάστημα. Τυχεροί, και οι χωρισμένοι, που θα έχουν ειδήσεις από το πρώην ταίρι τους, είναι και το πιο πιθανόν να επανασυνδεθούν και να προχωρήσουν μαζί και μόνιμα.

Λέξη Κλειδί: Διάθεση για πρακτικές αλλαγές

 

 

Υδροχόος: Ενεργοποιηθείτε. Το καλύτερα πλησιάζουν και σας δίνουν όλα τα εχέγγυα, για να ολοκληρώσετε σχέδια και σχέσεις. Έχετε πολλές εκκρεμότητες με την οικογένεια σας, γύρω από κληρονομικά / περιουσιακά στοιχεία. Σίγουρα οι δίκαιες λύσεις θα βρεθούν.  Μόνοι και χωρισμένοι, θα έχουν μέχρι την αλλαγή του ζωδίου 23/10, εντοπίσει μια καινούργια αγάπη, που θα τους κάνει να ξεχάσουν όλα τα παλιά. Συνάμα και οι εργασίες σας, θα σας αποδώσουν κέρδη.

Λέξη Κλειδί: Πραγματική ευτυχία

 

Ιχθείς: Το επόμενο 10ήμερο …ανοίγει για εσάς με τις καλύτερες περγαμηνές. Αυτό είναι κάτι που θα σας κάνει να διορθώσετε την ψυχολογία σας και να έρθετε πιο κοντά στους σκοπούς σας, αλλά και τα πραγματικά σας θέλω. Οι φρέσκιοι έρωτες, έχουν τις καλύτερες προδιαγραφές για να εξελιχτούν. Προτάσεις για καινούργιες συνεργασίες και επενδύσεις.  Σίγουρα σκεφτείτε τα πάντα πολύ πιο αναλυτικά, πριν ανταποκριθείτε σε όλα αυτά. Τα άστρα σας ευνοούν και την ολοκλήρωση, της αισθηματικής σας ζωής.

Λέξη Κλειδί: Ανταπόκριση προσπαθειών

 

 

 

 

Αρέσει σε %d bloggers: