ΖΩΔΙΑ – ΜΗΝΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΜΑΙΟΣ ‘18

ΖΩΔΙΑ –  ΜΗΝΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΜΑΙΟΣ ‘18

Αλλαγές σε όλα τα ζώδια φέρνει ο Μάιος. Νέοι έρωτες και χρήμα, είναι η κρυφή ευχή όλων. Μέχρι να εισέλθει το Καλοκαίρι, πολλά θα έχουν τροποποιηθεί προς το καλύτερο, που όμως για να συνεχίσουν την πορεία τους, όλα τα ζώδια θα πρέπει να δράσουν μέσα από την σοφία… που τους έχει χαρίσει το πέρασμα του χρόνου.

 

Κριός:

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ:  Πολλές οι ευχάριστες αλλαγές, που προέκυψαν το προηγούμενο διάστημα και θα συνεχιστούν και αυτόν τον νέο μήνα. Εσείς εδραιώστε την αγάπη σας, με το άτομο που έχετε δίπλα σας. Όσοι είναι μόνοι τους, θα έρθουν μπροστά σε έναν καινούργιο έρωτα, που θα γίνει και η μοιραία σχέση της ζωής σας.

Ερωτική Τύχη: 4/5

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Πολλά τα θέματα που πρέπει να λύσετε, πριν να έρθει το Καλοκαίρι. Αυτό είναι και η αλλαγή που σκέφτεστε να κάνετε μέσα στην εργασία σας. Σίγουρα τα άστρα σας ευνοούν για να αποκτήσετε και πάλι τον πλήρη έλεγχο, των οικονομικών σας.

Οικονομική Εύνοια: 5/5

Ταύρος:

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Σίγουρα με το αστέρι του σύμπαντος, να σας φωτίζει εσείς έχετε όλες τις επιλογές στα χέρια σας. Αυτό σαν καλύτερη ψυχολογία, θα βοηθήσει όλα τα ζευγάρια που έχουν χάσει την αισθηματική τους περπατησιά, να έρθουν και πάλι πιο κοντά.

Ερωτική Τύχη: 5/5

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Εσείς έχετε μπροστά σας, πολλές ευκαιρίες και σε επίπεδο σπουδών και καριέρας. Επίσης, πολλά και τα ταξίδια που θα προκύψουν στους επιχειρηματίες για να εξαπλώσουν τις ιδέες και τις συνεργασίες τους.

Οικονομική Εύνοια: 4/5

Δίδυμοι:

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Θέλετε να τροποποιήσετε πολλά πράματα μέσα στην ζωή σας, και αυτό είναι κάτι που το έχετε περάσει και σαν ιδέα μέσα στην σχέση σας. Σε κάποιους, ίσως και να προκύψει η ανάγκη να δώσουν μια ακόμη αληθινή ευκαιρία στο παρελθόν τους.

Ερωτική Τύχη: 5/5

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Φυσικά και έχετε κουραστεί με όλη αυτήν την πίεση στον οικονομικό σας τομέα. Δεν έχετε αυτήν την εποχή άλλα περιθώρια από το να έχετε και τα μάτια σας ανοιχτά για μια νέα επαγγελματική πρόταση.  Κάποιες παλιές ιστορίες περιουσιακών – κληρονομικών, θα σας ενισχύσουν.

Οικονομική Εύνοια: 4/5

Καρκίνος:

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Κάποιος καινούργιος άνθρωπος έχει ταρακουνήσει τις ευαίσθητες χορδές της καρδιάς σας, ύστερα από πολύ καιρό που είχατε παραιτηθεί από αυτό το ΄σπορτ’! Αυτή την φορά, θα πρέπει να είστε πιο ξεκάθαροι στα λόγια και τις υποσχέσεις σας.

Ερωτική Τύχη: 5/5

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Θα σας ζητήσουν από την εργασία σας, να πάρετε πάνω στις δικές σας πλάτες, παραπάνω ευθύνες και υποχρεώσεις. Τουλάχιστον ενημερώστε για τις δικές σας  αντοχές ίσως και εξτρά αποδοχές. Πάντως τα άστρα σας ανοίγουν μεγάλες πόρτες …για νέα καριέρα.

Οικονομική Εύνοια:  4/5

Λέων:

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Υπάρχουν κάποιες δυσκολίες μέσα στην ερωτική σας σχέση, και αυτές πηγάζουν από την μεριά του ταιριού σας, που δεν είναι ακόμη έτοιμος, να σας πει τα σχέδια του για την κοινή σας πορεία. Αυτός ο μήνας, θα σας φέρει πιο κοντά και στις δικές σας απαντήσεις.

Ερωτική Τύχη: 5/5

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Οι ανάγκες που έχετε έχουν αρχίσει και καλύπτονται μέσα από την σταθεροποίηση των οικονομικών σας. Αυτό θα συνεχιστεί και με ακόμη καλύτερους ρυθμούς μέσα σε αυτόν τον καινούργιο μήνα. Επίσης, κάποιες αλλαγές σε οικεία και χόμπυ, σας  βελτιώνουν και την διάθεση.

Οικονομική Εύνοια:  4/5

Παρθένος:

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Με αυτά που κάνει ο άνθρωπος σας, δεν αισθάνεστε και τόσο καλά. Βλέπετε ότι κάποιες ισορροπίες έχουν χαλαρώσει και δεν είστε τόσο κοντά, όσο στο παρελθόν. Μια πιο σοβαρή κουβέντα σίγουρα θα σας έβαζε σε μια σκέψη, για το τι θα κάνετε τελικά.

Ερωτική Τύχη: 5/5

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Έχετε κάνει πολλά για να τρέξει αυτή η ιδέα – νέα επιχείρηση, και μέσα σε αυτόν τον μήνα, θα έχετε και τα πρακτικά αποτελέσματα.  Προσοχή μόνο μην χαθείτε από όλην την υπόλοιπη σας καθημερινότητα φίλων και οικογένειας.

Οικονομική Εύνοια: 4/5

Ζυγός:

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Με τον κυβερνήτη σας, να σας φωτίζει με τις καλύτερες προτάσεις έρωτα, σίγουρα όλοι οι εκπρόσωποι του ζωδίου σας, θα βρούν τον καρμικό τους σύντροφο. Κάποιοι άλλοι, θα υποδεχτούν επισκέψεις από πρώην ταίρια, που θα ζητήσουν ολική επανένωση.

Ερωτική Τύχη: 5/5

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Πολλά αυτά που συμβαίνουν μέσα στον εργασιακό χώρο σας, και που θα πρέπει απλά να τα προσπεράσετε. Ίσως κάποιο παρασκήνιο, ίσως κάποια παρεξήγηση, που όμως δεν εμπλέξει εσάς. Οι μέρες με τόσους ανάδρομους πλανήτες, μόνο μπερδέματα πιθανό να φέρουν.

Οικονομική Εύνοια: 4/5

Σκορπιός:

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Η αστρολογική εύνοια που σας αποδίδεται για όλο το επόμενο διάστημα και μέχρι το Καλοκαίρι, σίγουρα θα φέρει ότι ζητάτε στην πόρτα σας. Νέοι έρωτες, αποκατάσταση παλιών σχέσεων, προτάσεις δέσμευσης αλλά και ξεκαθαρίσματα με τρίτα άτομα, είναι στο μενού.

Ερωτική Τύχη: 5/5

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Έχετε κάνει ήδη μεγάλα και σταθερά βήματα, προς την κατεύθυνση των εργασιακών σας, που από το δεύτερο 10ήμερο του μήνα και μετά θα σας αποδώσουν τους καρπούς τους.  Κάποια χρήματα που περιμένετε, σας χρωστάνε θα τα λάβετε σύντομα.

Οικονομική Εύνοια:  4/5

Τοξότης:

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Εσείς θα έχετε καινούργιες προσεγγίσεις, από άτομα που έχουν περάσει από την καρδιά σας, αλλά μέσα από διαφορετικές προτάσεις τώρα πια.  Μην κάνετε τα παλιά λάθη και σίγουρα μην ανοίξετε τις πόρτες της αγάπης σας, από την πρώτη στιγμή.

Ερωτική Τύχη: 5/5

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Το επαγγελματικό πλαίσιο που είσαστε τώρα, δεν αισθάνεστε ότι σας καλύπτει. Είναι ένα καλό διάστημα, για να ψάξετε να βρείτε κάτι άλλο, χωρίς όμως να παρατήσετε αυτά που κάνετε τώρα.  Κάποιοι φίλοι – γνωστοί ίσως και να σας προσφέρουν βοήθεια.

Οικονομική Εύνοια: 4/5

Αιγόκερως:

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Αυτή η ανάδρομη κίνηση του Πλούτωνα και του Κρόνου, μέσα στον οίκο σας, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα σας φέρουν πιο κοντά σε μια ιδιαίτερα δύσκολη επανασύνδεση. Οι επικοινωνίες θα επανέλθουν και θα οδηγήσουν σε συναντήσεις που θα διαλευκάνουν το τοπίο.

Ερωτική Τύχη: 5/5

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Δώστε όλην την προσοχή σας σε αυτές τις σπουδές ή την επιμόρφωση που ζητάτε, για να εξελιχθείτε σαν επαγγελματίες στον κλάδο που θέλετε. Θα προκύψουν κάποια ταξίδια που θα φέρουν και νέες συνεργασίες και χρήματα στην τσέπη σας.

Οικονομική Εύνοια: 4/5

Υδροχόος:

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Πολλοί οι νέοι έρωτες και τα φρέσκα πρόσωπα, που θα σας πολιορκήσουν, για να κερδίσουν την ιδιαίτερη σας καρδιά. Εσείς ξέρετε ξεκάθαρα τι ζητάτε από μια σχέση, άρα θέστε ψηλά των πήχη των απαιτήσεων σας, και όποιος αντέχει…ας συνεχίσει!

Ερωτική Τύχη: 5/5

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Οι πρωτοβουλίες σας θα αποδειχθούν επικερδής και σίγουρα αυτό θα έχει και μια υγιή συνέχεια στον χρόνο. Φροντίστε να διώξετε τα περιττά έξοδα και υπερβολές από την ατζέντα σας, που θα αφήσουν περιθώριο στην δημιουργία, την ασφάλεια και την ποιοτική σας εξέλιξη.

Οικονομική Εύνοια: 4/5

Ιχθείς:

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ:  Πολλές οι ερωτικές υποθέσεις, που πρέπει μέσα σε αυτόν τον νέο μήνα να κλείσουν οριστικά, και έτσι πια να σας δώσουν τις ευκαιρίες για να υποδεχτείτε μια καινούργια και ποιοτική αγάπη. Σίγουρα κάποιες ισχυρές επανασυνδέσεις, θα σας έρθουν από το πουθενά.

Ερωτική Τύχη: 4/5

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Μην περνάτε τον χρόνο σας, μόνο να σκέφτεστε τι θα κάνετε, αλλά επιτέλους πράξτε. Οι μέρες του Μαΐου, είναι σημαντικές για νέα ξεκινήματα και ιδέες που άμεσα μπορούν να δώσουν οικονομική άνεση.  Διεκδικείστε και τα χρωστούμενα σας.

Οικονομική Εύνοια: 5/5

 

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?

Αρέσει σε %d bloggers: