ΖΩΔΙΑ-Μηνιαίες προβλέψεις για τον Νοέμβριο ΄17

ΖΩΔΙΑ-Μηνιαίες προβλέψεις για τον Νοέμβριο ΄17

Αλλαγές στον αστρολογικό ουρανό!

Πολλά αυτά που αλλάζουν από το πρώτο δεκαήμερο του Νοεμβρίου. Με το ζώδιο του Σκορπιού να ελέγχει τα πάντα, όλα θα γίνουν πιο βατά και προσπελάσιμα.  Συναισθηματικά και οικονομικά που είχαν προβληματίσει, τώρα και κάτω από το βάρος των αστρολογικών εξελίξεων, θα δώσουν απαντήσεις και άμεσες λύσεις.

Πιο αναλυτικά για όλα τα ζώδια …:

Κριός:   Εσείς με τον κυβερνήτη σας να κάνει εξαιρετικές όψεις, με την Αφροδίτη, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα βρείτε μέσα στις ερχόμενες εβδομάδες το ταίρι …που θα σας ζεστάνει την καρδιά. Ακόμη και όσοι έχουν χωρίσει – λογοφέρει σαν σύντροφοι, θα καταφέρουν να έρθουν και πάλι κοντά και το ερωτικό κλίμα, να επανεμφανιστεί στην καθημερινότητα τους. Οικονομικά είστε μέσα σε όλα, και πιθανόν, μια ιστορία ξεχασμένη από το παρελθόν να σας δώσει υλική άνεση.

Ευνοϊκές ημέρες: 01 και 05 Νοεμβρίου

Ταύρος: Εσείς που έχετε τόσα πολλά να κάνετε, πριν να λήξει αυτό το έτος, θα πρέπει άμεσα να ανεβάσετε τους ρυθμούς σας, καθώς όλοι και όλα έχουν άπειρες απαιτήσεις, από εσάς. Αυτοί που είναι σε σχέση, ίσως και να δεχτούν προτάσεις από τον άνθρωπο τους μετά το δεύτερο 10ήμερο του μήνα, που θα τους εκπλήξουν ευχάριστα. Κάποια χρήματα, ειδήσεις από νομικά θέματα σας έρχονται και σας ανοίγουν διάπλατα τους δρόμους, με τις λύσεις κάθε είδους.

Ευνοϊκές ημέρες: 02 και 08 Νοεμβρίου

Δίδυμοι: Ίσως και αυτόν τον καλό αστρολογικά μήνα, να κάνετε κάποιες πιο βαθιές σκέψεις, γύρω από την προσωπική σας ζωή που την έχετε παρατήσει, εδώ και ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, στην τύχη της. Τώρα, που και ο άνθρωπος σας, έχει να καταφέρει να λύσει προβλήματα που τον καθυστερούσα στην κοινή σας πορεία, μπορείτε να κάνετε μια νέα αρχή. Μέσα στα ευχάριστα, προσθέστε από τις πρώτες 2 εβδομάδες του Νοεμβρίου, χρήμα και σταθεροποίηση… πια.

Ευνοϊκές ημέρες: 05 και 10 Νοεμβρίου

Καρκίνος: Εσείς το μόνο που περιμένετε, είναι να φύγει από τον τρίγωνο των αέρηδων η Αφροδίτη και να προχωρήσει στον Σκορπιό. Αυτό θα σας δώσει μια παραπάνω ευλυγισία, για να κάνετε αυτά που θέλετε και σε κάθε τομέα. Αυτοί που έχουν βρει τις τελευταίες εβδομάδες, μια καινούργια σχέση – σύντροφο, με την  υποστήριξη του Ερμή από την νέα θέση του, θα έχουν μια παραπάνω δυναμική, έτσι αυτό άμεσα να μετουσιωθεί σε μεγάλη αγάπη.

Ευνοϊκές ημέρες: 04 και 12 Νοεμβρίου

Λέων: Ο καινούργιος μήνας, ξεκινάει με τις καλύτερες πιθανές προδιαγραφές για τα θέματα, που σας απασχολούν. Αυτό έχει να κάνει κατά κύριο λόγο, με την οικογένεια σας, που πρέπει να δώσετε παραπάνω χρόνο και προσοχή, έτσι ώστε να επανέλθουν οι πολύτιμες ισορροπίες. Αυτοί που είναι μόνοι τους, μετά την αλλαγή της Αφροδίτης, στον δυναμικό Σκορπιό, θα έχουν πολλές και ευχάριστες γνωριμίες.

Ευνοϊκές ημέρες: 07 και 14 Νοεμβρίου

Παρθένος:  Μάλλον ο Νοέμβριος, είναι και ο μήνας, που θα καταφέρετε να κάνετε τις μεγαλύτερες αλλαγές, σε όλα τα κομμάτια της ζωής σας. Ξεκινήστε από τα εργασιακά – οικονομικά, που έχουν τις καλύτερες προϋποθέσεις. Νέες προτάσεις που θα σας γίνουν, συνεργασίες που θα βγουν στους δρόμους σας, και που πρέπει να σκεφτείτε και να φιλτράρετε πολλάκις. Αισθηματικά, τα πράματα θα αρχίσουν να καλυτερεύουν, από τις 10/11 και μετά.

Ευνοϊκές ημέρες: 08 και 17 Νοεμβρίου

Ζυγός: Είστε το ζώδιο που έχει την μεγαλύτερη αστρολογική εύνοια, για τον νέο μήνα. Αυτό θα σας δώσει την δυναμική για να κλείσετε πολλών ειδών υποθέσεις, που σας έχουν απασχολήσει ίσως και εδώ και μήνες.  Από τις 05/11 και μέχρι να λήξει το τρέχον ζώδιο..του Σκορπιού, πολλοί θα δεχτούν επικοινωνίες, ίσως και επισκέψεις από τα παλιά τους αισθηματικά λημέρια. Μια εποχή που σίγουρα θα σας δώσει τις αφορμές, για να επεκταθείτε και κοινωνικά.

Ευνοϊκές ημέρες: 10 και 14 Νοεμβρίου

Σκορπιός: Εσάς σας στρώνουν κόκκινα χαλιά… για να περάσετε. Όλος αυτός ο νέος μήνας, του Νοεμβρίου… θα σας δώσει πολλές και πρακτικές ευκαιρίες για να φέρετε στα δικά σας μέτρα καταστάσεις, που μέχρι τώρα δεν μπορούσατε να κουμαντάρετε. Οι σχέσεις και οι γάμοι, που είχαν κάποια επικοινωνιακά σκαμπανεβάσματα, θα βρουν και πάλι τους καλούς τους ρυθμούς και τα ταίρια θα ανανεωθούν, μέσα από κοινές και ευχάριστες δραστηριότητες.

Ευνοϊκές ημέρες: 03 και 19 Νοεμβρίου

Τοξότης: Εσείς αυτό που καρτερείτε είναι να έρθει ο Αφροδίτη που είναι πολλά υποσχόμενη Δίας, μέσα στον γειτονικό Σκορπιό. Αυτό σαν κύριος αστρολογικό γεγονός, και για τους επόμενους μήνες, θα σας ανεβάσει στο βάθρο των εξελίξεων, και σε όλα αυτά που ζητάτε να ολοκληρώσετε. Τα επαγγελματικά σας, θα εκτοξευτούν και θα σας αποδώσουν τα μέγιστα. Αισθηματικά προβλήματα, που είχαν προκύψει… μέσα από τις δικές σας τις λάθος συμπεριφορές, φυσικά και θα διορθωθούν.

Ευνοϊκές ημέρες: 01 και 22 Νοεμβρίου

Αιγόκερως:

Αν δεν έχετε πολλά να ξεδιαλύνετε από το παρελθόν σας, τότε απλά κλείστε την πόρτα… και υποδεχτείτε τον Νοέμβριο, που έχει πολλά και ευχάριστα για κάθε τομέα της ζωής σας. Εσείς που κυνηγάτε κάτι καλύτερο στα εργασιακά σας, ψάξτε και μετά την 1η εβδομάδα του μήνα, κάτι ενδιαφέρον θα σας φανερωθεί. Οι δεσμοί, που έχουν γερές βάσεις το μόνο βέβαιο, είναι ότι πριν να λήξει ο χρόνος, πιθανόν και να έχουν εξελιχθεί σε  μόνιμες – επίσημες καταστάσεις.

Ευνοϊκές ημέρες: 09 και 15 Νοεμβρίου

Υδροχόος: Πολλά τα καλά που θα προσγειωθούν στην πόρτα σας, από τις πρώτες κιόλας ημέρες, του Οκτωβρίου. Κάποιες ειδήσεις, αποτελέσματα που περιμένετε σε εργασιακά – σπουδές και νομικά ζητήματα, σας δικαιώνουν. Οι σχέσεις και οι γάμοι, που πέρασαν κάποια κρίση το προηγούμενο διάστημα, τώρα με την συμβολή και των δύο πλευρών, θα την ξεπεράσουν. Χαρμόσυνα είναι και τα πράματα για τους εργένηδες και τους μόνους, που θα βρεθούν ανάμεσα σε φρέσκιες επαφές – γνωριμίες.

Ευνοϊκές ημέρες: 10 και 14 Νοεμβρίου

Ιχθείς: Όλα τα υδάτινα ζώδια, αλλά και πιο πολύ το δικό σας, θα δει σημαντικές και πρακτικές αλλαγές, από τις πρώτες εβδομάδες, του νέου μήνα. Οι αισθηματικές καταστάσεις, που πια δεν σας ΄βολεύουν΄ και δεν σας αποδίδουν αυτά που αξίζετε, θα περάσουν στο παρελθόν μόνιμα. Σε οικονομικό επίπεδο, θα έχετε ξαφνικό χρήμα ή σοβαρές προτάσεις για συνεργασία, που θα σας γοητεύουν! Νέοι έρωτες και σπουδαία συναισθήματα, θα ανθίσουν για τους μόνους.

Ευνοϊκές ημέρες: 11 και 23 Νοεμβρίου

 

 

 

 

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?

Αρέσει σε %d bloggers: