Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

ΖΩΔΙΑ. Μηνιαίες Προβλέψεις – Ιανουάριος 2018

ΖΩΔΙΑ. Μηνιαίες Προβλέψεις – Ιανουάριος 2018

Ο μήνας των όρων και των ορίων!

Ο καινούργιος μήνας, εισέρχεται με την πρώτη πανσέληνο στις 02/01  στον άξονα Αιγόκερω – Καρκίνου, που πραγματικά θα ανοίξει τις πόρτες για όλα τα ζώδια και τις ευχές  τους. Ένας μήνας,  που θα χαρακτηριστεί από πολλά και ενδιαφέροντα αστρολογικά φαινόμενα, που θα δώσουν την εύνοια τους για όλο το υπόλοιπο έτος.

Κριός:

Σχέσεις: Θα υποδεχτείτε πολλές καινούργιες επαφές στην κοινωνική σας ζωή το επόμενο χρονικό διάστημα, που σίγουρα, όλο και κάποια ιδιαίτερη προσωπικότητα θα σας τραβήξει την δύσκολη σας προσοχή. Οι ήδη μέσα σε σοβαρές σχέσεις, θα συζητήσουν ίσως και για κάτι περισσότερο, αυτήν την νέα χρονιά. Αγορά, απόγονο, μετοίκηση.

Εύνοια με:  Καρκίνος και Παρθένος

Οικονομικά: Είσαστε κάτω από μεγάλη αστρολογική εύνοια στον οικονομικό σας τομέα, και αυτό θα το δείτε να παίρνει σάρκα και οστά, μέσα από καινούργιες επαγγελματικές προτάσεις – συνεργασίες που θα σας προκύψουν. Ευνοούνται και τα ταξίδια στο εξωτερικό.

Τυχερά νούμερα: 1, 5, 10

Ταύρος:

Σχέσεις: Εσείς έχετε προκαλέσει μεγάλες ερωτικές αναταραχές αυτό το χρονικό διάστημα…και το ξέρετε. Αυτοί που είχαν χωρίσει θα έχουν την τύχη να βρεθούν με τον πρώην τους, και να κάνουν πια συζητήσεις με νόημα, που θα τους βάλουν σε τροχιά, για επανασύνδεση και αυτή την φορά με διαφορετικές προϋποθέσεις.

Εύνοια με: Λέων και Ιχθείς

Οικονομικά: Θα πρέπει να ενεργοποιηθείτε και να ανεβάσετε τους ρυθμούς σας σε κάθε τομέα που αυτήν την εποχή, βλέπετε ότι κινείται πια θετικά. Υποθέσεις κληρονομικές – περιουσιακές – νομικές, θα έρθουν στην επιφάνεια και θα κλείσουν υπέρ σας. 

Τυχερά νούμερα: 2, 9, 11

Δίδυμοι:

Σχέσεις: Υπάρχει στην καρδιά σας μια αισιοδοξία και μια δυναμική, έτσι ώστε πια να ξεπεράσετε τα λάθη και τις απογοητεύσεις του παρελθόντος. Δεν έχει καμία σημασία, αν έχετε αδικηθεί στον έρωτα και τώρα είστε μόνοι. Οι μέρες του Ιανουαρίου, σας δίνουν έναν καινούργιο έρωτα που θα σας λήξει τις παλιές εκκρεμότητες.

Εύνοια με: Κριός και Αιγόκερως

Οικονομικά: Έχετε πολλά καλά να δεχτείτε στην εργασία και γενικότερα …στην οικονομική σας ζωή που θα σας βοηθήσουν, σε όλα αυτά που θέλετε να πραγματοποιήσετε το νέο έτος. Ακόμη και όσοι ψάχνουν για εργασία, θα την έχουν, ίσως και μέσα από άτομα που ανήκουν στο φιλικό τους περιβάλλον.

Τυχερά νούμερα: 3, 11, 17

Καρκίνος:

Σχέσεις: Θα έχετε εξαιρετικές ειδήσεις από τον άνθρωπο σας, καθότι πια έχει καταφέρει, ή είναι έστω κοντά, στο να λύσει τα μεγάλα του προβλήματα με το παρελθόν. Σε δεύτερο τόνο, θα σας κάνει τις ευθείες προτάσεις του, για το κοινό σας μέλλον, που σίγουρα θα είναι λαμπρό.

Εύνοια με: Ταύρος και Τοξότης

Οικονομικά: Σίγουρα έχετε κουραστεί με όλα αυτά …που έχετε περάσει στο παρελθόν. Οι μέρες του καινούργιου μήνα, θα σας δώσουν ευκαιρίες για να βρείτε αυτό που ψάχνετε, ακόμη και μια θέση εργασίας, ακριβώς στον τομέα που επιθυμείτε. Θέματα κληρονομικών, έρχονται πια σε ισορροπίες.

Τυχερά νούμερα: 1, 18, 20

Λέων:

Σχέσεις: Οι μέρες έχουν εκπλήξεις, για όλους σας. Αυτό θα δώσει νέους και κεραυνοβόλους στους μόνους, εργένηδες και χωρισμένους, που κάτω από τα αστρολογικά φαινόμενα του νέου μήνα, θα εξελιχθούν σε μεγάλες αγάπες. Εύνοια θα έχουν και όσοι σκέφτονται  γάμο και οικογένεια προσεχώς.  

Εύνοια με: Καρκίνος και Σκορπιός

Οικονομικά: Εσείς  φέτος θα πρέπει να είστε πολύ πιο προσεχτικοί, σε όλους τους οικονομικούς σας χειρισμούς. Το χρήμα και οι ευκαιρίες για νέες δράσεις θα σας δοθούν. Αυτοί που έχουν ανοίγματα με μεγάλες πόρτες – τρίτα πρόσωπα, θα καταφέρουν να λήξουν τα πάντα και σχετικά σύντομα.

Τυχερά νούμερα: 1, 10, 17

Παρθένος:

Σχέσεις: Μπορεί να έχετε λίγο ταλαιπωρηθεί αυτές τις τελευταίες εβδομάδες, αλλά από τι 07/01 που τα άστρα είναι υπέρ σας, όλες οι δυσκολίες παλιές και νέες, υποχωρούν. Ακόμη και τα ζευγάρια που έχουν μεταξύ τους, χιλιομετρική απόσταση, θα βρεθούν και θα πάρουν ώριμες αποφάσεις για το μέλλον τους.

Εύνοια με: Λέων και Ζυγός

Οικονομικά: Είσαστε οι ευνοημένοι του σύμπαντος, που από τις πρώτες ημέρες κιόλας του νέου έτους, θα δείτε τα οικονομικά – επαγγελματικά σας να παίρνουν τον ανοδικό δρόμο. Εσείς είστε από τα πιο οργανωτικά ζώδια, που μπορείτε να κάνετε πραγματικά θαύματα που θα έχουν μόνιμο χαρακτήρα. Προτάσεις θα έχετε και από το εξωτερικό. Σκεφτείτε τα όλα.

Τυχερά νούμερα: 2, 11, 22

Ζυγός:

Σχέσεις: Δεν θα δεχτείτε τίποτα λιγότερο μέσα σε αυτήν την σχέση από αυτό που θέλετε. Βάλτε από τώρα, τα χρονικά σας όρια…και  μην δώσετε άλλες πιστώσεις σε άτομα, που κατά καιρούς μόνο σας απογοητεύουν. Πάντως τον Ιανουάριο θα σας έρθουν και νέοι ποιοτικοί έρωτες…σε όλους!

Εύνοια με: Ταύρος και Ιχθείς

Οικονομικά: Ξέρετε τι πρέπει να κάνετε αυτήν τη νέα χρονιά, έτσι ώστε να μην ξαναβρεθείτε σε δεινή οικονομική κατάσταση πλέον. Τουλάχιστον οι εργασιακές ευκαιρίες θα παρελάσουν από μπροστά σας και εσείς θα πρέπει να είστε σε μια ετοιμότητα …για να πάρετε αυτό που πραγματικά σας αξίζει.

Τυχερά νούμερα: 3, 8, 15

Σκορπιός:

Σχέσεις: Όλα αλλάζουν επιτέλους προς το πολύ καλύτερο. Ο άνθρωπος σας, έχει ξεκαθαρίσει πια … με το άγονο παρελθόν του, και θα σας δώσει τις προτάσεις του, για ένα μέλλον που δεν θα θυμίζει σε τίποτα  τα παλιά. Μην σας έρθει, σαν έκπληξη, μια πρόταση για συγκατοίκηση – γάμο – παιδιά.

Εύνοια με: Κριός και Λέων

Οικονομικά: Είσαστε ανάμεσα σε πολλά θέματα, που όμως εντός του πρώτου 15μερου του 2018, θα καταφέρετε να τα φέρετε εις πέρας. Σε αυτό θα σας βοηθήσουν και οι συνεργάτες σας … που εμπιστεύονται την  κρίση και την εργατικότητα σας, σε κάθε επίπεδο.

Τυχερά νούμερα: 4, 7, 14

Τοξότης:

Σχέσεις: Σίγουρα έχετε περάσει μια μεγάλη και παρατεταμένη κρίση, μέσα στον δεσμό σας, αλλά αυτό από τις επόμενες ημέρες, θα λήξει. Μέσα από σωστή συζήτηση και προτάσεις λύσεων, όλα θα διορθωθούν. Ευκαιρίες για νέες σχέσεις θα έχουν αυτοί, που επιτέλους θέλουν έναν σωστό σύντροφο στην ζωή τους.

Εύνοια με: Καρκίνος και Τοξότης

Οικονομικά: Έχετε μεγάλη ρέντα στα οικονομικά σας, και αυτό είναι κάτι που θα συνεχιστεί και για τους επόμενους μήνες. Φροντίστε από τώρα να κάνετε καλύτερα κουμάντα … στα χρήματα που θα περάσουν από τα χέρια σας, και θα δείτε ότι και η ψυχολογία σας, θα ανέβει. Νέες θέσεις εργασίας, θα παρουσιαστούν και σε όσους τις αναζητούν.

Τυχερά νούμερα: 2, 10, 19

Αιγόκερως:

Σχέσεις: Μπορείτε άμεσα να πάρετε κάποιες αποφάσεις … για την δική σας ζωή και καθημερινότητα. Αν τελικά ο άνθρωπος που έχετε στο πλάι σας, δεν μπορεί να συμπορευτεί με αυτό που θέλετε και πρεσβεύετε ίσως και να πρέπει άμεσα και μέσα στον Ιανουάριο … να πάρετε τις αποφάσεις σας.

Εύνοια με:  Λέων και Αιγόκερως

Οικονομικά: Οι ευχές σας και οι προσπάθειες σας, έχουν πιάσει τόπο, και από την δεύτερη κιόλας εβδομάδα, θα αρχίσετε να βλέπετε τις αποδοχές σας να μεγαλώνουν. Προσοχή τουλάχιστον τώρα που θα καταφέρετε, να ισορροπήσετε τους λογαριασμούς σας, να μην ξανα – χαθείτε μέσα σε αυτά.

Τυχερά νούμερα: 2, 7, 18

Υδροχόος:

Σχέσεις: Έχετε πολλή τύχη, αλλά και τις θετικές όψεις της Αφροδίτης, πάνω στο ζώδιο σας, έτσι ώστε πια να καταφέρετε να ισορροπήσετε την αισθηματική σας ζωή. Αυτό είναι και κάτι που ο σύντροφος σας, θα το υποστήριξη σε όλο το εύρος. Εύνοια σε νέες επαφές … θα έχουν οι αδέσμευτοι.

Εύνοια με:  Καρκίνος και Σκορπιός

Οικονομικά: Έχετε τον τρόπο να φέρνετε πάντα το καλό το αποτέλεσμα … σε αυτά που σκέφτεστε αλλά και που περιμένουν οι άλλοι. Χρήματα και φήμη θα λάβετε από τις πιο παλιές σας προσπάθειες, που θα σας ανοίξουν τους δρόμους, για να διευρύνετε τα πεδία των δράσεων σας.

Τυχερά νούμερα: 3, 8, 10

Ιχθείς:

Σχέσεις: Μπορεί να περνάτε αυτήν την εποχή, κάποιες δυσκολίες στον ερωτικό σας τομέα, αλλά από τις 10-01 και μετά, θα δείτε τον άνθρωπο σας, να κάνει τα δικά του επικοινωνιακά περάσματα σε εσάς, και να σας δίνει και πάλι την αγάπη και την αφοσίωση … που ζητάτε.

Εύνοια με: Παρθένος και Τοξότης

Οικονομικά: Το παρόν σας, έχει πολλά καλά να σας προσφέρει. Οι συνεργασίες και οι προτάσεις … που θα σας γίνουν και μέσα από την δική σας την κρίση, θα σας βάλουν σε έναν πια σταθερό οικονομικό δρόμο. Κάτι καθυστερούμενα, σίγουρα έρχονται και σας βοηθούν.

Τυχερά νούμερα: 4, 9, 23

 

 

 

Αρέσει σε %d bloggers: