ΖΩΔΙΑ- Ωροσκόπιο Τρίτη 26/12

ΖΩΔΙΑ- Ωροσκόπιο Τρίτη 26/12

ΚΡΙΟΣ : Οι δραστηριότητες σας σε επιχειρηματικές δράσεις, θα σας αποδώσουν χρήμα και σταθερότητα. Αυτό είναι ότι καλύτερο σας έχει συμβεί το τελευταίο χρονικό διάστημα. Ωστόσο αποφύγετε, να προχωρήσετε σε αγορές και πωλήσεις. Η προσωπική σας ζωή, είναι σε πλήρη αποδιοργάνωση. Αυτό χρειάζεται την άμεση προσοχή σας, για να μην φτάσει σε ανεπιθύμητα άκρα.

ΤΑΥΡΟΣ: Πολλά αυτά που πρέπει να επανεξετάσετε και να πάρετε άμεσα τις αποφάσεις σας. Οι πλειοψηφία των Ταύρων, είναι με το ένα πόδι στον χωρισμό και το άλλο στον κάνουν μια τελευταία προσπάθεια. Θετική θα είναι η ανταπόκριση που θα εισπράξετε, αν εντάξετε σε όλο αυτό και την πειθώ σας. Οικογενειακά ζητήματα και περιουσιακά έχουν μικρές καθυστερήσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Οπλιστείτε με υπομονή και θάρρος. Πολλά αυτά που θα πέσουν στην αντίληψη σας, εν σχέση με τον σύντροφο σας, που ίσως και να τα αγνοούσατε. Οι αστρολογικές όψεις πάνω σε όλα τα ζώδια του αέρα, είναι δύσκολες, και σίγουρα δυσχεραίνουν τις επικοινωνίες. Το πρώτο δεκαήμερο του Ιανουαρίου θα είναι πολύ καλύτερο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η πρώτη μέρα τις Αφροδίτης στον ζωδιακό  οίκο του Αιγόκερω. Λυτρώνεστε από μια παρατεταμένη περίοδος αισθηματικής πίεσης και στεναχώριας που σίγουρα, σας κόστισε σε όλα τα επίπεδα. Οι μέρες από την αλλαγή του μήνα και μετά, σας δίνουν έναν αέρα ανανέωσης και πίστης στον εαυτό σας. Κινήστε τα οικονομικά σας πιο σοφά.

ΛΕΩΝ: Θα δείτε διευκολύνσεις. Ζητήματα που έχουν μείνει χωρίς εξέλιξη στην προσωπική σας ζωή, τώρα θα αρχίσουν να σας δίνουν ευχάριστες εκπλήξεις. Οικογένεια και φίλοι σας στηρίζουν στις ατομικές σας επιδιώξεις. Από αύριο θα έχετε και το καλοδεχούμενο βάρος-όψεις της Αφροδίτης, που θα σας διευκολύνει στις αισθηματικές σας υποθέσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Προσέξτε λίγο πιο πολύ σήμερα και αύριο, καθώς θα έχετε και τον βαρύ κυβερνήτη σας, σε ένα ζώδιο που δεν τιθασεύεται εύκολα. Η μέρα από το πρωί, θα σας δώσει ξαφνικές επικοινωνίες από εκεί που δεν το περιμένατε. Ακόμα και από άτομα, που προσωρινά ίσως είχαν ξεχαστεί από την μνήμη σας.

ΖΥΓΟΣ: Σίγουρα το νευρικό σας σύστημα, είναι αρκετά φορτωμένο με καταστάσεις που σας πιέζουν, και σε αισθηματικό και σε οικονομικό επίπεδο. Οι ενοχλητικές καταστάσεις, που ζείτε αυτό το χρονικό διάστημα, δεν σας βοηθούν για να έρθετε πιο κοντά, στους στόχους σας. Μέχρι και τις 30 του Δεκεμβρίου, μην επιχειρήσετε κάποια μεγάλη αλλαγή.

Δυναμικό το διάστημα αυτό. Άρα κοιτάξτε για το πως μπορείτε να το εκμεταλλευτείτε και στην αισθηματική και στην επαγγελματική σας ζωή. Αυτοί που είναι σε διάσταση ή σε διαδικασίες χωρισμού, θα πρέπει να επισπεύσουν τις διαδικασίες …για να φύγουν από την στασιμότητα της κατάστασης. Στα οικονομικά θα έχετε αναπάντεχες οικονομικές χαρές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Είστε σε σοβαρές σκέψεις, για να απομακρύνετε άτομα από την ζωή σας, που πια δεν μπορούν να σας ενισχύσουν σε κάτι. Οι μέρες μέχρι και την αλλαγή του μήνα, σας δίνουν πολλές υποσχέσεις… που θα δείτε να γίνονται πραγματικότητα και να σας αποδίδουν τα προσδοκώμενα. Αυτό θα συμβεί και στα οικονομικά σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Είσαστε σε έντονο προβληματισμό, για το τι πρέπει να κάνετε αυτό το χρονικό διάστημα. Πολλά τα θέματα που απαιτούν την προσοχή σας, και την άμεση επέμβαση σας. Η καθημερινή σας ενασχόληση με υποθέσεις που δεν εξελίσσονται, με τον τρόπο που επιθυμείτε, ίσως και θα πρέπει να σταματήσουν. Σκεφτείτε πιο συγκροτημένα και μην

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Πολλά τα ευχάριστα γεγονότα που σας έχουν ανταμώσει από την αρχή του μήνα. Αυτό θα συνεχιστεί έτσι και με καλύτερες ακόμη προοπτικές και το επόμενο διάστημα. Η αισθηματική ζωή αυτών που επιθυμούν την επανασύνδεση, θα την δουν να ανθίζει. Οικονομικές σας υποθέσεις, θα σας αποδώσουν ξαφνικό χρήμα και αίσθηση ασφάλειας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Έχετε πολλά καλά να περιμένετε από τον άνθρωπο σας, που έχει λύσει πολλά από τα προβλήματα του παρελθόντος και τώρα, έχει σκοπό να σας δώσει όλα αυτά που θα κάνουν την σχέση σας να περάσει σε ένα άλλο επίπεδο. Τα οικονομικά σας θα έχουν σταθερή άνοδο. 

ΙΧΘΕΙΣ: Μεγάλη κινητικότητα θα υπάρξει στις τάξεις των Ιχθύων. Αισθηματικές υποθέσεις που δεν σας εκπροσωπούν, θα τις σταματήσετε μέσα στο επόμενο διάστημα, του Ιανουαρίου. Οι έξυπνες πρωτοβουλίες που θα πάρετε στον οικονομικό σας τομέα, θα σας δώσουν τύχη και εύνοια για αγορές και επενδύσεις.

 

 

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?

Αρέσει σε %d bloggers: