ΖΩΔΙΑ- Προβλέψεις ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΚΑΡΙΕΡΑ

ΖΩΔΙΑ- Προβλέψεις ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΚΑΡΙΕΡΑ

Κριός:

Επαγγελματικά: Εσείς και το τετράγωνο μυαλό σας, θα πρέπει να ανεβάσετε στροφές και να βρείτε τις άκρες στα οικονομικά θέματα… που σας απασχολούν. Κάποια χρήματα από περιουσία, κληρονομιά, νομική δικαίωση, που περιμένετε, έρχονται και σας βοηθούν να κλείσετε τις εκκρεμότητες που σας έχουν μαζευτεί τόσο καιρό.

Οικονομική Εύνοια: 4/5

Ταύρος:

Επαγγελματικά: Έχετε πολλά να περιμένετε το επόμενο χρονικό διάστημα, και σίγουρα θα σας βοηθήσουν να διώξετε από πάνω σας λογαριασμούς, που σας χαλάνε την διάθεση και την ψυχολογία. Κάποιοι από εσάς, σε υποθέσεις σπουδών – εξωτερικού – επενδύσεων, θα έχουν καλά νέα.

Οικονομική Εύνοια: 5/5

Δίδυμοι:

 

Επαγγελματικά: Είσαστε μέσα σε πολλές και ενδιαφέρουσες επαγγελματικές προτάσεις, που θα πρέπει τον επόμενο μήνα, να εξετάσετε πολύ προσεχτικά και να πάρετε τις αποφάσεις σας, σκεπτόμενοι αυτήν την φορά και το δικό σας συμφέρον. Επίσης, μειώστε τα περιττά έξοδα.

Οικονομική Εύνοια: 5/5

Καρκίνος:

 

Επαγγελματικά: Με τόσο κόπο και δουλειά που έχετε ρίξει, δεν υπάρχει κάποιο άλλο αποτέλεσμα από το να έχετε νωρίς αυτόν τον μήνα, λεφτά και ανέσεις  που θα σας αλλάξουν την ποιότητα της ζωής σας. Ακόμη και αυτοί, που ψάχνουν για νέα εργασία, όπως την θέλουν …θα την έχουν.

Οικονομική Εύνοια: 3/5

Λέων:

 

Επαγγελματικά: Σας περιμένει πολύ και ασταμάτητο τρέξιμο στα εργασιακά σας, που όμως είναι  κάτι …που το θέλετε αλλά και το αντέχετε. Από το δεύτερο δεκαήμερο του μήνα και μετά, θα έρθουν και τα οικονομικά οφέλη. Κάποιοι, από εσάς, ίσως και να χρειαστεί να κάνουν κάποια ταξίδια στο εξωτερικό. Αποφύγετε τις υπερβολές, εκεί που δεν χρειάζεται.

Οικονομική Εύνοια: 4/5

Παρθένος:

 

Επαγγελματικά: Δεν έχετε καμία διάθεση να δεχτείτε ή να πάρετε κάτι λιγότερο τελικά, από τις επαγγελματικές σας προσδοκίες. Με τον Δία από τον Τοξότη, να σας υποστηρίζει σε όλα, μην εκπλαγείτε αν σας γίνουν και κάποιες προτάσεις για εκτός χώρας. Εσείς είστε αυτοί που θα πάρετε τις τελικές αποφάσεις.

Οικονομική Εύνοια: 5/5

Ζυγός:

 

Επαγγελματικά: Αυτά που έχετε προγραμματίσει, θα γίνουν έτσι όπως τα θέλετε και σίγουρα θα σας αποφέρουν την υλική άνεση που επιθυμείτε. Όσοι, αναμένουν δικαίωση, από κληρονομικά – νομικά θέματα, θα την έχουν. Νέες θέσεις εργασίες θα παρουσιαστούν για όσους, αναζητούν να επεκτείνουν την καριέρα τους.

Οικονομική Εύνοια: 4/5

Σκορπιός:

 

Επαγγελματικά: Χρήματα και φήμη θα πέσουν στα χέρια σας, που σίγουρα θα σας εξασφαλίσουν ένα καλό μέλλον… αλλά και μια πιο ισορροπημένη ψυχολογία, που θα ανοίξει τις πόρτες και σε άλλους τομείς της ζωής σας. Εσείς που σκέφτεστε, να κάνετε κάποια μεγάλη επένδυση – αγορά, ιδανικά περιμένετε την εποχή του Καλοκαιριού, που τα αστρολογικά θα είναι υπέρ σας.

Οικονομική Εύνοια: 5/5

Τοξότης:

Επαγγελματικά: Πολλά τα ενδιαφέροντα και οι προτάσεις, που θα διασταυρώσουν τον δρόμο σας, στα εργασιακά σας, που σίγουρα θα χρειαστεί να ανεβάσετε ρυθμούς. Επιτυχία θα έχουν όσοι επιθυμούν να δώσουν εξετάσεις ή να ξεκινήσουν έναν νέο επαγγελματικό δρόμο. Σε όλα αυτά, καλύτερα κρατήστε χαμηλούς τόνους, και μην ανοίγεστε πολύ!

Οικονομική Εύνοια: 3/5

Αιγόκερως:

Επαγγελματικά: Πρέπει να κάνετε έναν άμεσο απολογισμό, για τα οικονομικά σας, που μπορεί να έχουν πάρει την μόνιμη πλέον άνοδο, αλλά εσείς από την δική σας την πλευρά, πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεχτικοί. Θα σας γίνουν πολλές προτάσεις, ακόμη και εκτός του τόπου σας, εσείς κρατήστε μόνο ότι πιστεύετε ότι σας ταιριάζει.

Οικονομική Εύνοια: 3/5

Υδροχόος:

Επαγγελματικά: Μπορεί να έχετε παρασυρθεί σε κάποια μεγάλα έξοδα, λόγω συγκεκριμένων καταστάσεων, αλλά από το δεύτερο 10ήμερο του μήνα και μετά, θα βρείτε και πάλι τις ισορροπίες σας. Τύχη θα έχουν όσοι κάνουν κάτι δικό τους, ή ξεκινούν τώρα μια καινούργια δυναμική συνεργασία.  Λύσιμο υπέρ σας, θα υπάρξει σε κληρονομικές – περιουσιακές καταστάσεις.

Οικονομική Εύνοια: 4/5

Ιχθείς:

 

Επαγγελματικά: Ξαφνικά χρήματα, από εκεί που δεν το φαντάζεστε θα έρθουν στον δρόμο σας, και θα σας βοηθήσουν να κλείσετε πολλές από τις οικονομικές εκκρεμότητες, που σας ταλαιπωρούν. Ευκαιρίες, για εργασιακή άνοδο θα έχουν όσοι, το προσπαθούν καιρό, αλλά και κάποια ταξίδια θα προκύψουν στους επιχειρηματίες που αναζητούν κάτι νέο.

Οικονομική Εύνοια: 5/5

 

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?

Αρέσει σε %d bloggers: