ΖΩΔΙΑ- Προβλέψεις Express. Δευτέρα 23/10

 

ΖΩΔΙΑ- Προβλέψεις Express. Δευτέρα 23/10

 

Κριός: Τα νεύρα σας από τις πρωινές ώρες, θα είναι στο κόκκινο. Μην φάτε όμως όλη την λοιπή μέρα έτσι. Θα κουραστείτε. Η εβδομάδα, θα πάει καλύτερα.

 Ταύρος: Είσαστε γενικότερα σαν ζώδιο πολύ δεκτικοί και ανοιχτοί σε προτάσεις και λογικές δράσεις. Οτιδήποτε άλλο, απλά θα το απορρίψετε.

 

Δίδυμοι: Σκέψεις και συναισθήματα είναι ένα κουβάρι. Φταίει και το αστρολογικό παρόν του Ερμή με την σύνοδο της Αφροδίτης…!

Καρκίνος: Μουτρωμένοι μην είστε! Δεν μπορεί η άλλη πλευρά να κάνει το κινητό σκουλαρίκι, επειδή εσείς είσαστε μέσα στις ανυπόστατες ανασφάλειες.

Λέων: Μπορείτε να συνεννοηθείτε σήμερα μέχρι κεραίας. Αυτό θα σας βοηθήσει να λύσετε και κάποιες μικρές παρεξηγήσεις με τους γύρω σας.

Παρθένος: Είναι τόσες πολλές οι εκκρεμότητες …που πρέπει να μείνετε αυστηρά κολλημένοι στο πρόγραμμα που έχετε βγάλει ήδη.

 

Ζυγός: Αναμένετε κάποιες εξηγήσεις – απαντήσεις μέσα στην ημέρα ή αύριο από τον σύντροφο σας. Μην κάνετε κάτι περισσότερο… το ξέρει.

 

Σκορπιός: Αδιαφορήστε για την γνώμη των τρίτων, για την εξέλιξη των οικονομικών και των αισθηματικών σας υποθέσεων. Δεν τους αφορούν.

 

Τοξότης: Οι σκέψεις σας είναι ότι κάτι έχετε ξεχάσει, αφήσει σε εκκρεμότητα. Να είστε σίγουροι, ότι σε λίγο το τηλέφωνο θα χτυπήσει και θα σας το θυμίσει.

 

Αιγόκερως: Ότι και να ακούσετε σήμερα, αφήστε το να πέσει κάτω. Είναι τόσο δύσκολη η ημέρα  αστρολογικά, που μόνο παρανοήσεις μπορούν να γίνουν.

 

Υδροχόος: Γενικά καλά. Και τα οικονομικά και αυτά καλά. Για τα αισθηματικά θα πρέπει τις επόμενες ημέρες να κάνετε κάτι ανατρεπτικό και διαφορετικό.

 

Ιχθείς: Μην λέτε τίποτα απολύτως. Είσαστε κάτω από πίεση, είναι σε δύσκολες όψεις και ο Ερμής. Αφήστε τα όλα για την ερχόμενη εβδομάδα ,που όλα θα είναι πιο κοντά στα δεδομένα σας.

 

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?

Αρέσει σε %d bloggers: