ΖΩΔΙΑ- Προβλέψεις Express. Δευτέρα 23/10

 

ΖΩΔΙΑ- Προβλέψεις Express. Δευτέρα 23/10

 

Κριός: Τα νεύρα σας από τις πρωινές ώρες, θα είναι στο κόκκινο. Μην φάτε όμως όλη την λοιπή μέρα έτσι. Θα κουραστείτε. Η εβδομάδα, θα πάει καλύτερα.

 Ταύρος: Είσαστε γενικότερα σαν ζώδιο πολύ δεκτικοί και ανοιχτοί σε προτάσεις και λογικές δράσεις. Οτιδήποτε άλλο, απλά θα το απορρίψετε.

 

Δίδυμοι: Σκέψεις και συναισθήματα είναι ένα κουβάρι. Φταίει και το αστρολογικό παρόν του Ερμή με την σύνοδο της Αφροδίτης…!

Καρκίνος: Μουτρωμένοι μην είστε! Δεν μπορεί η άλλη πλευρά να κάνει το κινητό σκουλαρίκι, επειδή εσείς είσαστε μέσα στις ανυπόστατες ανασφάλειες.

Λέων: Μπορείτε να συνεννοηθείτε σήμερα μέχρι κεραίας. Αυτό θα σας βοηθήσει να λύσετε και κάποιες μικρές παρεξηγήσεις με τους γύρω σας.

Παρθένος: Είναι τόσες πολλές οι εκκρεμότητες …που πρέπει να μείνετε αυστηρά κολλημένοι στο πρόγραμμα που έχετε βγάλει ήδη.

 

Ζυγός: Αναμένετε κάποιες εξηγήσεις – απαντήσεις μέσα στην ημέρα ή αύριο από τον σύντροφο σας. Μην κάνετε κάτι περισσότερο… το ξέρει.

 

Σκορπιός: Αδιαφορήστε για την γνώμη των τρίτων, για την εξέλιξη των οικονομικών και των αισθηματικών σας υποθέσεων. Δεν τους αφορούν.

 

Τοξότης: Οι σκέψεις σας είναι ότι κάτι έχετε ξεχάσει, αφήσει σε εκκρεμότητα. Να είστε σίγουροι, ότι σε λίγο το τηλέφωνο θα χτυπήσει και θα σας το θυμίσει.

 

Αιγόκερως: Ότι και να ακούσετε σήμερα, αφήστε το να πέσει κάτω. Είναι τόσο δύσκολη η ημέρα  αστρολογικά, που μόνο παρανοήσεις μπορούν να γίνουν.

 

Υδροχόος: Γενικά καλά. Και τα οικονομικά και αυτά καλά. Για τα αισθηματικά θα πρέπει τις επόμενες ημέρες να κάνετε κάτι ανατρεπτικό και διαφορετικό.

 

Ιχθείς: Μην λέτε τίποτα απολύτως. Είσαστε κάτω από πίεση, είναι σε δύσκολες όψεις και ο Ερμής. Αφήστε τα όλα για την ερχόμενη εβδομάδα ,που όλα θα είναι πιο κοντά στα δεδομένα σας.

 

Αρέσει σε %d bloggers: