ΖΩΔΙΑ. Προβλέψεις για το Σαβ/Κο την Πρωτοχρονιά…για όλους και όλα!

ΖΩΔΙΑ. Προβλέψεις για το Σαβ/Κο + την Πρωτοχρονιά… για όλους και όλα!

Αυτό το Σαβ/Κο, αλλάζει τα δεδομένα, στις ερωτικές σχέσεις που είχαν ταλαιπωρηθεί σε κάθε επίπεδο. Ευκαιρίες διαλόγου θα εμφανιστούν και θα αποδώσουν λύσεις….  για τις παλιές, αλλά και τις καινούργιες εκκρεμότητες.

Αναλυτικές προβλέεψεις.

Κριός: 

Η ψυχολογία σας θυμίζει το Τελεφερίκ. Ωστόσο εσείς είστε οι κύριοι υπεύθυνοι που έχετε επιτρέψει σε τρίτους…αυτό να σας το προκαλούν. Μπορείτε να κάνετε μια πιο ώριμη συζήτηση με το άτομο που έχετε αυτό το θέμα, και το πιο σίγουρο είναι ότι οι καταστάσεις, που σας αγχώνουν και μπαίνουν ανάμεσα σας, θα υποχωρήσουν.

Ταύρος:

Τα δώρα του σύμπαντος και της Τύχης, σας πλησιάζουν και σας αλλάζουν μόνιμα την ζωή. Ερωτικά θέματα, που είχαν μείνει με ευθύνη των άλλων, σε στάσιμη κατάσταση, τώρα ενεργοποιούνται και αποδίδουν επανασυνδέσεις με σταθερό πια χαρακτήρα. Οικονομικά, θα έχετε καλυτέρευση.

Δίδυμοι:

 Αυτό που υπάρχει μέσα στο μυαλό σας και σας βασανίζει, μέσα στην επόμενη εβδομάδα, θα γίνει χαρά και αγαλλίαση. Ο άνθρωπος σας, έχει αρχίσει και σκέφτεται όλα αυτά που κατά καιρούς του λέτε και του προτείνει και μάλλον θα συμπλεύσει μαζί σας. Εργασιακά, τα πράματα σας δικαιώνουν.

Καρκίνος: 

Εσάς δεν σας σταματά, και δεν σας πτοεί τίποτα. Ξέρετε πλέον τι και ποιον θέλετε. Όλα τα άλλα είναι ιστορίες του παρελθόντος. Οι σύντροφοι που έχουν αυτό το διάστημα απομακρυνθεί, μέσα από την θετική διαμεσολάβηση των φίλων, θα βρουν τρόπους για να είναι μαζί και καλά. Οικονομικά θα απογειωθείτε.

Παρθένος:

Είσαστε κάτω από μεγάλη αστρολογική τύχη και εύνοια, που θα συνεχιστεί και μέσα στον μήνα του Ιανουαρίου. Νέοι έρωτες θα σας παρασύρουν σε πάθη που τόσο καιρό, τα έχετε ευχηθεί. Μερικοί, θα έχουν καλά νέα πάνω σε επανασυνδέσεις αλλά και χρήμα που καρτερούν.

Ζυγός:

Πολλά τα ερωτευμένα μάτια και καρδιές που έχουν την εικόνα σας, συνέχεια μπροστά τους. Σε όποια φάση και να βρίσκεστε, είτε μόνοι, είτε χωρισμένοι, είτε τσακωμένοι με τον σύντροφο σας, το μόνο βέβαιο είναι ότι, θα βρεθείτε σε μια ερωτική πολιορκία και πριν να λήξει ο μήνας του Αιγόκερω. Κάτι σχετικό έρχεται και στα οικονομικά σας.

Σκορπιός:

Είσαστε σε μια ισχυρή θέση και ακόμη καλύτερη ψυχολογία. Δεν έχετε κάτι που για το επόμενο χρονικό διάστημα να ανησυχείτε. Ο άνθρωπος σας, έχει καταλάβει τι σας απασχολεί και θα το διευθετήσει. Ο καιρός αυτός, έχει νέα πρόσωπα που θα απασχολήσουν μόνους και εργένηδες. Επαγγελματικά και οικονομικά σας περιμένουν επιτυχίες.

Τοξότης:  

Μια σχέση παλιά μπαινοβγαίνει στην καρδιά και στο μυαλό σας. Είσαστε ακόμη εγκλωβισμένοι, και το ξέρετε. Περί τα τέλη του 1ου 10 ημέρου του Ιανουαρίου, θα έχετε ειδήσεις από το εν λόγω άτομο, που επιθυμεί πια να σας μιλήσει πιο ειλικρινά και να σας κάνει τις προτάσεις του για το μέλλον.

Αιγόκερως:

Είστε κάτω από την Ήλιο, και όλα θα γίνουν όπως τα έχετε επιθυμήσει. Οι σχέσεις, που είχαν περάσει από κάποιες στενωπούς, θα έρθουν και πάλι σε ερωτική ισορροπία και κάποιοι, πιθανόν να κάνουν πιο μεστές συζητήσεις, για επίσημες δεσμεύσεις. Τα επαγγελματικά σας θα έχουν άνοδο. 

Υδροχόος:

Έχετε πραγματικά δώσει και την ψυχή σας, για αυτήν την σχέση, αλλά ακόμη την ανταπόκριση δεν την έχετε δει από την άλλη πλευρά. Άρα, μάλλον στο τώρα θα πρέπει να πατήσετε λίγο φρένο και να επιτρέψετε στον σύντροφο σας, να αισθανθεί την απουσία σας. Το πιο πιθανόν είναι να ενεργοποιηθεί και να σας διεκδικήσει πιο σοβαρά.

Ιχθείς:

Μπορεί να έχετε κάποιες άτυχες επικοινωνιακές στιγμές με τον άνθρωπο σας, αλλά μέσα στις ερχόμενες 3-6 ημέρες, όλα θα έχουν αποκατασταθεί. Οι μέρες θα δώσουν τις ευκαιρίες στα ζευγάρια να έρθουν πιο κοντά μέσα από αισθηματικές εξομολογήσεις. Τα χρήματα – απαντήσεις που περιμένετε, πλησιάζουν και σας φτιάχνουν την διάθεση.

 

 

 

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?

Αρέσει σε %d bloggers: