ΖΩΔΙΑ – Προβλέψεις μόνο για Ερωτευμένους. 09-15/04

ΖΩΔΙΑ – Προβλέψεις μόνο για Ερωτευμένους. 09-15/04

Κριός : Η τύχη και τα άστρα… σας ανοίγουν μεγάλους δρόμους, για να φύγετε από το άγονο σας παρελθόν και να έρθετε και πάλι στην θετική σας καθημερινότητα. Αυτό θα φέρει νέο κόσμο στο κατώφλι σας, που θα προσπαθήσει να σας τραβήξει την ερωτική προσοχή. Χρήμα και αυτό πλησιάζει.

Ταύρος : Μην αφήνετε κανέναν, να σας λέει τι να κάνετε και τι να πράξετε μέσα στην σχέση σας, που ίσως αυτήν την εποχή να περνάει κάποια επικοινωνιακή κρίση.  Μετά την νέα σελήνη 16/04 …θα έχετε μια καλύτερη ψυχολογία και οι δύο μεταξύ σας, και σίγουρα θα ξεπεράσετε τις όποιες δυσκολίες. Στα εργασιακά σας, σας περιμένει μια δικαίωση.

Δίδυμοι : Έχετε σκοπό να μην αφήνετε άλλο τις καταστάσεις, να σας εμποδίζουν από τον να φτιάξετε την ζωή σας,  με το άτομο που αγαπάτε. Από τα τέλη της εβδομάδας, που λήγει η εποχή του Κριού, χρήματα θα πέσουν στα χέρια σας, που σίγουρα θα σας κάνουν να πάρετε αποφάσεις, που μόνο θα σας δικαιώσουν.

Καρκίνος : Δεν θα πρέπει να κολλήσετε σε όλα αυτά, που έγιναν στο παρελθόν, και μέσα σε ακατάλληλες συνθήκες. Τώρα τα πράματα είναι υπέρ σας, άρα μιλήστε με τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει και πάρτε τις από κοινού σας αποφάσεις. Τουλάχιστον στα οικονομικά σας, θα έχετε άνοδο και φήμη.

Λέων : Οι επαγγελματικές υποχρεώσεις και όχι μόνο, του αγαπημένου σας, δεν σας επιτρέπουν… να είστε μαζί τόσο όσο το θέλετε. Αυτό από τις επόμενες ημέρες, αλλάζει και σίγουρα σαν ζευγάρι, έχετε πολλά να επιλύσετε. Οι εργένηδες έχουν τύχη, πάνω σε νέες γνωριμίες που θα έρθουν από τον φιλικό τους κύκλο.

Παρθένος :Μην αφήνετε τον εαυτό σας και το μυαλό σας, να πάει πίσω σε όλα αυτά που έγιναν, με κάποιους ακατάλληλους συντρόφους. Δεν είναι λοιπόν όλοι έτσι.  Οι μέρες και μέχρι να φύγει ο Απρίλιος, θα σας προσφέρουν καινούργιες γνωριμίες και πρόσωπα, που θα σας δελεάσουν.

Ζυγός : Αυτά που σας έρχονται…θα σας αφήσουν με το στόμα ανοιχτό. Χρήματα, και νέοι έρωτες θα σας χτυπήσουν την πόρτα, και παρατεταμένα. Εσείς είστε αυτοί, που θα πάρετε τις αποφάσεις, για όλα αυτά που θέλετε να ολοκληρώσετε. Σίγουρα μην ξανα- ασχοληθείτε με υποθέσεις του παρελθόντος, που ξέρετε την δυναμική τους.

Σκορπιός :Οι σκοποί σας… είναι ένα βήμα πριν να γίνουν πραγματικότητα. Ο άνθρωπος που αγαπάτε έχει λύσει τις περισσότερες… από τις δεσμεύσεις του από το παρελθόν, και άνετα πια μπορεί να βαδίσει και τον δικό σας δρόμο. Εσείς από την δική σας, την πλευρά, εστιάστε περισσότερο στα οικονομικά σας,  που έχουν άνοδο.

Τοξότης : Τα άστρα σας δίνουν την καλή ψυχολογία, για να μπορέσετε να ξεφύγετε από φαύλους κύκλους σχέσεων …που δεν σας βοηθούν πια και σε τίποτα. Οι μέρες μέχρι και τα τέλη του μήνα, θα δώσουν και ευκαιρίες για χρήμα και νέες συνεργασίες, που σίγουρα θα σας βάλουν σε καταστάσεις να λύσετε, πολλά από τα προβλήματα σας.

Αιγόκερως : Έχετε πει πολλές φορές, αυτό που θέλετε τελικά να γίνει μέσα στον δεσμό σας, αλλά ακόμη δεν έχετε εισπράξει κάποια σχετική θετική απάντηση. Μην το επαναλάβετε. Δεν υπάρχει λόγος. Ο άνθρωπος σας, το έχει καταλάβει και ίσως να περιμένει, να διευθετήσει κάποιες πρώτα δικές του υποθέσεις.

Υδροχόος : Με τον Ήλιο να παραμένει για μερικές ημέρες στον Κριό, εσείς θα βρεθείτε στο επίκεντρο νέων γνωριμιών,  που σίγουρα, δεν θα περάσουν από τα μάτια σας απαρατήρητες. Ειδικά εσείς, που είστε μόνοι καιρό, μην στέκεστε απόμακροι από το παιχνίδι της αγάπης.

Ιχθείς : Αν τελικά αυτό που ζείτε στην προσωπική σας ζωή, δεν εξελίσσεται όπως το είχατε σκεφτεί και ίσως και συμφωνήσει, ιδανικά, μην στέκεστε εκεί μόνο και μόνο από ανασφάλεια. Κάντε κάτι που θα σας λυτρώσει. Στα καλά της εποχής είναι και οι οικονομικές σας απολαβές που θα πολλαπλασιαστούν.

 

 

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?

Αρέσει σε %d bloggers: