ΖΩΔΙΑ- Προβλέψεις μόνο για ….Ερωτευμένους!

ΖΩΔΙΑ- Προβλέψεις μόνο για ….Ερωτευμένους!

Προβλέψεις για όλους τους τύπους… των σχέσεων.

 

Κριός – ζώδιο της Φωτιάς: Υπάρχει πολύς χρόνος ακόμη για να ολοκληρώσετε τους σκοπούς σας. Μην πιέζεστε και σίγουρα μην επιτρέπετε και εσείς σε κανέναν, τρίτο, να σας παρεμποδίσει στις δράσεις σας.

Ταύρος – ζώδιο της Γης: Και εσείς οι ίδιοι, έχετε βαρεθεί την μοναξιά. Τώρα που και το σύμπαν σας υποστηρίζει, σίγουρα μπορείτε να βρείτε έναν αντάξιο σας σύντροφο. Σίγουρα όχι από τον υπάρχοντα κύκλο σας.

 

Δίδυμοι – ζώδιο του Αέρα:  Η καινούργια ερωτική περιπέτεια που έχετε θα σας βάλει σε πραγματικές περιπέτειες και ειδικά εσάς που είσαστε μέσα σε σοβαρούς δεσμούς. Οι υπόλοιποι ας το απολαύσουν.

 

Καρκίνος- ζώδιο του Νερού : Έχουν μαζευτεί ένα σωρό απορίες μέσα στο μυαλό σας, για αυτήν την σχέση που έχετε. Αυτό είναι και κάτι που σας ταλαιπωρεί και θα πρέπει άμεσα, να το επιλύστε και μόνο μέσα από διάλογο.

 

Λέων – ζώδιο της Φωτιάς : Πολλά τα δρώμενα της εποχής, που σας δίνουν τον πρωταγωνιστικό ρόλο. Αυτό μέσα στην σχέση σας, θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε παρεξηγήσεις και λάθη, που έγιναν και από τις δύο πλευρές.

 

 

Παρθένος ζώδιο της Γης : Αφεθείτε στην φροντίδα και την αγάπη, που σας προσφέρει ο άνθρωπο σας. Οι περισσότεροι από τις 26/11 και μετά, θα δεχτούν και μια πιο σοβαρή – επίσημη πρόταση… και κάτι ακόμη.

 

Ζυγός- ζώδιο του Αέρα:  Έχουν πραγματικά δοκιμαστεί να νεύρα σας, και η υπομονή σας με κάποια συγκεκριμένα άτομα που υπάρχουν στους οικείους σας κύκλους. Αυτό είναι και κάτι που δεν πρέπει να συνεχιστεί …μέσα στο επόμενο διάστημα.

 

Σκορπιός- ζώδιο του Νερού: Μπορείτε να μιλήσετε πιο ευθέως στο άτομο που σας ενδιαφέρει αισθηματικά. Είτε αυτό είναι καινούργια σχέση είτε μια απόπειρα για επανασύνδεση με το παρελθόν σας.

 

 

Τοξότης – ζώδιο της Φωτιάς: Η μοναξιά δεν είναι για εσάς. Αυτό είναι και κάτι που πρέπει να σταματήσει. Αφήστε το παρελθόν να ξεχαστεί, μόνιμα. Επίσης πολλά και τα καλά που θα έχετε και τα οφέλη από τον οικονομικό σας τομέα.

 

Αιγόκερως ζώδιο της Γης: Ανοίξτε τα μάτια σας και δείτε ποια είναι τελικά η αλήθεια μέσα στον δεσμό σας. Αν αυτό που εντοπίζετε πια δεν σας ταιριάζει, τότε το μόνο που απομένει είναι να αλλάξετε πορεία.

 

 

Υδροχόος – ζώδιο του Αέρα : Αν τελικά αδυνατείτε να ισορροπήσετε μέσα στον δεσμό σας, ίσως έχει έρθει και η σωστή ώρα για πιο σοβαρές και αποκαλυπτικές συζητήσεις με τον άνθρωπο σας.

 

Ιχθείς – ζώδιο του Νερού : Αυτό που έχετε μέσα στο μυαλό σας, αλλά και μέσα στην καρδιά σας, αν δεν το εκφράσετε στο άτομο που σας ενδιαφέρει, δεν θα υπάρξει καμία απολύτως πρόοδος.

 

 

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?

Αρέσει σε %d bloggers: