ΖΩΔΙΑ- Προβλέψεις μόνο για…Ερωτευμένους!

ΖΩΔΙΑ- Προβλέψεις μόνο για…Ερωτευμένους!

Διαβάζετε πάντα και τον Ωροσκόπο σας.

Κριός :  Δέστε τα πράματα όπως είναι και στην πραγματική τους διάσταση.  Μπορεί αυτό το διάστημα, να έχετε πολλά θέματα να αντιμετωπίσετε, ωστόσο τα αστρολογικά είναι υπέρ σας, και λύσεις θα σας αποδοθούν. Εύνοια θα υπάρξει και στα ζευγάρια που έχουν καιρό να βρεθούν – μιλήσουν. 

Ταύρος : Κάποια χαρμόσυνη είδηση, θα πέσει στον δρόμο σας, και θα αφορά, μια οικονομική κατάσταση που θα λήξει υπέρ των δικών σας συμφερόντων. Σε δεύτερο βαθμό, θα έχετε και κάποια ευχάριστα νέα από τον άνθρωπο σας, που θέλει να σας ανακοινώσει κάτι ευχάριστο.

Δίδυμοι : Με τον αστρολογικό ουρανό υπέρ σας, εσείς θα έχετε τις ευκαιρίες που ζητάτε, για να πλησιάσετε πιο κοντά στους στόχους σας, είτε αυτοί είναι οικονομικοί είτε προσωπικοί. Σε μερικούς θα γίνουν προτάσεις, είτε για νέα συνεργασία – προαγωγή – έκτακτα χρήματα. 

Καρκίνος : Αν έχετε κάτι να πείτε στον άνθρωπο για τον οποίο ενδιαφέρεστε ερωτικά, είναι μια ιδανική πραγματικά εποχή για να έχετε και τα σχετικά αποτελέσματα. Από τις 10 του μήνα και μετά, θα υπάρξουν και πολλές καλές εξελίξεις στον επαγγελματικό σας τομέα, που θα σας κάνουν να αισθανθείτε πιο ασφαλείς.

Λέων : Κάποια στιγμή θα πρέπει από την δική σας πλευρά, να επικοινωνήσετε το όποιο πρόβλημα έχετε στον άνθρωπο σας, που μάλλον αυτό το διάστημα είναι χαμένος από την καθημερινότητα σας. Θετικά θα είναι και τα πράματα σε οικογενειακούς συσχετισμούς, που είχαν χαλαρώσει.

Παρθένος : Προσέξτε αυτήν την περίοδο τις χρηματικές σας συναλλαγές, και μην ανοίγεστε τόσο πολύ. Από τα μέσα στου Απριλίου, θα έχετε τα αποτελέσματα που ζητάτε. Εξελίξεις θα υπάρξουν και σε ζευγάρια που θέλουν να περάσουν σε ένα πιο δεσμευτικό επίπεδο μέσα στην Άνοιξη.

Ζυγός : Με τον Άρη να στέκεται για λίγο ακόμη μέσα στον αγαπητό Αιγόκερω, εσείς θα έχετε την εύνοια των πλανητών για να μπορέσετε να κλείσετε, αν και εφόσον φυσικά, το θέλετε τις παλιές σας ιστορίες, που σας ταλαιπωρούν είτε μέσα από επανασύνδεση, είτε μέσα από την λογική του να πάτε πιο κάτω.

Σκορπιός : Κανένας, δεν θα κάτσει να σας περιμένει για να πάρετε με την ησυχία σας, τις τελικές σας αποφάσεις. Οι μέρες σας βοηθούν για να ξεφύγετε από καταστάσεις, που πια δεν σας ενδιαφέρουν και να προχωρήσετε μαζί με το άτομο που αγαπάτε. Ενδιαφέρον θα έχουν και οι επιχειρηματικές σας δράσεις.

Τοξότης : Με τον Δία πάνω σας να κάνει τις καλύτερες αστρολογικές όψεις, με τον Ερμή ανάδρομο εσείς, θα βρεθείτε ανάμεσα σε πολύ και καινούργιο κόσμο, που θα σας κάνει και πάλι να μπείτε στα δρώμενα του έρωτα. Πολλές και οι συναντήσεις που θα έχουν και όσοι διατηρούν σχέσεις εξ αποστάσεων.

Αιγόκερως : Οι δηλώσεις που έχετε κάνει στον αγαπημένο σας άνθρωπο, έχουν όλες γίνει απόλυτα κατανοητές και το μόνο που χρειάζεται πια είναι λίγος χρόνος, για να εναρμονιστεί με τα δικά σας δεδομένα. Είστε το ζώδιο που φέτος, θα έχετε τους περισσότερους γάμους – επανασυνδέσεις.

Υδροχόος : Έχετε πολλά ζητήματα που πρέπει να τακτοποιήσετε για όσο ακόμη τα άστρα σας ευνοούν και που σίγουρα έχετε την ευκολία, να τα λήξετε υπέρ σας. Από όλα όσα έχουν γίνει σε αισθηματικές σχέσεις και συνεργασίες, εσείς έχετε βγάλει πια ασφαλή σας συμπεράσματα.

Ιχθείς : Είστε το ερωτικό επίκεντρο για πολύ κόσμο και αυτό είναι και κάτι που τους μόνους, θα τους φέρει μπροστά σε φρέσκιες γνωριμίες, που ίσως και μέσα από όλο αυτό, να γεννηθεί μια μεγάλη αγάπη.  Δράσεις σας, που στοχεύουν την επαγγελματική σας εξέλιξη, θα έχουν πρόοδο.

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?

Αρέσει σε %d bloggers: