ΖΩΔΙΑ. Προβλέψεις μόνο για …Ερωτευμένους. Σαβ/Κο 31/03-01/04!

ΖΩΔΙΑ. Προβλέψεις μόνο για …Ερωτευμένους. Σαβ/Κο 31/03-01/04!

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο σας.

Κριός : Κινήστε και πράττετε για δύο μέσα σον δεσμό σας, και αυτό είναι κάτι που ο άνθρωπος σας το βλέπει και το σέβεται. Είστε τα ζώδια, που μέσα στον Απρίλιο, θα ξεκινήσετε να μιλάτε και να προγραμματίζετε για επίσημες δεσμεύσεις.

Ζωδιακή εύνοια: 1/3

Ταύρος : Ευτυχώς όλα θα  πάνε όπως τα έχετε σκεφτεί. Ο σύντροφος σας, έχει πια λήξει όλες τους τις εκκρεμότητες, και πια μπορεί να σας δώσει την απόλυτη του προσοχή και να σκεφτείτε πιο σοβαρά για το τι θα κάνετε, μέσα στην Άνοιξη.

Ζωδιακή εύνοια: 2/3

Δίδυμοι : Δεν θα σταθείτε πια σε όλα αυτά που έχουν γίνει μέσα στον δεσμό σας,  και με τα τρίτα περιβάλλοντα. Ξέρετε τι θέλετε και θα το αναφέρετε ευθέως στον άνθρωπο σας, που μάλλον και αυτό κάτι ανάλογο θέλει. Νέοι έρωτες πλησιάζουν, του χωρισμένους.

Ζωδιακή εύνοια: 3/3

Καρκίνος : Με τον κυβερνήτη σας σε ένα ιδιαίτερο ζώδιο, εσείς θα βρεθείτε ανάμεσα σε 2-3 προτάσεις αισθηματικού τύπου, από παλιά και νέα άτομα.  Σίγουρα μια περίοδος που θα σας φτιάξει την ψυχολογία, και θα σας ξεκαθαρίσει την ερωτική ζωή.

Ζωδιακή εύνοια: 1/3

Λέων : Με όλα αυτά που έχετε περάσει και υποστεί μέσα σε σχέσεις και ερωτικούς συσχετισμούς, το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι για μια και τελευταία φορά, να μιλήσετε στον άνθρωπο που υπάρχει τώρα στην ζωή σας και να θέσετε τα όρια και τους όρους σας.

Ζωδιακή εύνοια: 2/3

Παρθένος : Έχετε ήδη καθυστερήσει πάρα πολύ, με όλα αυτά που είχατε προγραμματίσει σαν ζευγάρι, και αυτό είναι κάτι που σας ευθύνη βαραίνει την άλλη πλευρά της σχέσης. Από τον νέο μήνα του Απριλίου, που και τα αστρολογικά θα είναι υπέρ σας, καλύτερα να μιλήσετε.

Ζωδιακή εύνοια: 3/3

Ζυγός : Ευχάριστες μετακινήσεις, ταξίδια ακόμη και για επαγγελματικούς λόγους θα κάνετε κάποιοι από εσάς, και δεν αποκλείεται να πέσετε πάνω σε κάποια παλιά σας αγάπη – ημιτελή σχέση …του τότε! Σε κάποιους άλλους του ζωδίου σας, θα έρθουν δώρα αισθηματικού τύπου από τον άνθρωπο τους.

Ζωδιακή εύνοια: 1/3

Σκορπιός : Πολλές οι ψυχολογικές μεταπτώσεις που έχει αυτήν την εποχή ο άνθρωπος σας, που μάλλον παρασύρει και εσάς. Δεν χρειάζεται να κάνετε από την δική σας την μεριά κάτι υπερβολικό…απλά αφήστε τον χρόνο να φέρει και πάλι τις ισορροπίες. Ασχοληθείτε με τα οικονομικά σας.

Ζωδιακή εύνοια: 3/3

Τοξότης : Πολλές οι καλές ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν, στην ζωή του ανθρώπου σας, γύρω από οικονομική άνεση, και που μέσα στις επόμενες εβδομάδες θα σας ανοίξουν και στους δύο σας μια καλύτερη και πιο στα κοινά σας όνειρα. Εκπλήξεις θα έχουν και οι τσακωμένοι σύντροφοι, μέσα από επανασύνδεση.

Ζωδιακή εύνοια: 2/3

Αιγόκερως : Διαρκείας είναι τα νεύρα σας, και έχουν την μόνιμη αφετηρία τους στα ερωτικά σας θέματα, και ειδικά στον άνθρωπο σας, που αυτήν την εποχή βγάζει μια πολλή δύσκολη και ακατανόητη συμπεριφορά. Μην πείτε κάτι έντονο, φάση είναι και θα την ξεπεράσετε.

Ζωδιακή εύνοια: 3/3

Υδροχόος : Την αγάπη έχετε κάποιου που ανήκει μεν στο πρόσφατο παρελθόν σας, αλλά ακόμη δεν σας έχει ξεπεράσει. Μην σας έρθει σαν έκπληξη κάποια επικοινωνία του ή μια αναπάντεχη συνάντηση η οποία θα υπονοεί, επανασύνδεση και με νέους όρους.

Ζωδιακή εύνοια: 2/3

Ιχθείς : Η τύχη είναι δίπλα σας, και σας αφήνει πια να πάρετε τις τελικές σας αποφάσεις, γύρω από αισθηματικά  θέματα, και χωρίς να σας πιέζει ο χρόνος ή το παρελθόν. Είστε οι ευνοημένοι του σύμπαντος, αυτό το χρονικό διάστημα, και οι σχέσεις που σας απασχολούν, θα ισορροπήσουν.

Ζωδιακή εύνοια: 1/3

 

 

 

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?

Αρέσει σε %d bloggers: