Ζωδια- Προβλέψεις μόνο για Ερωτευμένους!

Ζωδια- Προβλέψεις μόνο για Ερωτευμένους!

Προβλέψεις για όλα τα ζώδια:

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο σας.

Κριός:  Έχετε πεισμώσει υπερβολικά, με πράματα που δεν γίνονται ή δεν εξελίσσονται από την μεριά του ανθρώπου σας. Ίσως και να υπάρχει λόγος. Από τις 22/06 και μετά, θα δείτε και τις πράξεις, που θα δικαιώσουν την υπομονή σας.

Ταύρος:  Δεν χρειάζεται να πιέζετε τελικά κανέναν για να σας κοιτάξει πιο ερωτικά. Από την επόμενη εβδομάδα, κάποιοι που έχουν φύγει – απομακρυνθεί από την καθημερινότητα σας, θα σας ξαναπλησιάσουν με σκοπό να είστε και πάλι μαζί.

Δίδυμοι: Οι δοκιμές που έχετε κάνει τελικά δεν σας άρεσαν. Δεν είχαν και το πρακτικό αποτέλεσμα που ζητούσατε. Από τον νέο μήνα, θα καταφέρετε θα βρείτε την προσωπική σας ισορροπία και να πάρετε τις τελικές σας αποφάσεις για όλα.

Καρκίνος:   Δεν σας επιτρέπεται πια να ταλαιπωρείτε τον εαυτό σας, και ειδικά ένεκα τρίτων ατόμων, που κάποτε σας έδιναν χαρά, τώρα όμως όχι. Εσείς είστε αυτοί που καλείστε να αυτό-προστατευτείτε και να φύγετε από αρρωστημένες υποθέσεις και λάθος δρόμους.

Λέων:  Μην ανάβετε τόσο εύκολα το πράσινο φως σε άτομα μόνο το τελευταίο χρονικό διάστημα έχουν εισέλθει στην ζωή σας, και ακόμη δεν ξέρετε από πού κρατάει η σκούφια τους. Δώστε χρόνο για να γίνουν οι απαραίτητες οικειοποιήσεις και όλα θα βρούν το νόημα τους.

 

Παρθένος:  Μια περίοδος που θα πρέπει να βρείτε και πάλι την ισορροπία σας και να εκκαθαρίσετε τις προβληματικές καταστάσεις που σας περιβάλλουν. Ο άνθρωπος σας, είναι πάντα δίπλα σας και θα σας υποστηρίξει αλλά και θα σας συμβουλεύσει!

 

Ζυγός: Είσαστε μέσα σε μια γενική αναστάτωση, που δεν σας προσφέρει κάτι περισσότερο, από αυτά που ήδη έχετε. Είσαστε πάνω σε παράλληλες διαδρομές, που ρισκάρουν τις βάσεις της αισθηματικής σας σχέσης. Αυτό μέσα στον μήνα του Ιουλίου, θα πρέπει να πρέπει να λήξει.

Σκορπιός: Είσαστε στα καλύτερα σας και το μόνο που ζητάτε είναι να βρεθεί και εκείνο το άτομο το κατάλληλο, που θα αναστατώσει την καρδιά σας. Αυτό είναι πιθανόν, από την στιγμή που ο Κυβερνήτης σας, θα περάσει μέσα στο ζώδιο της Αγάπης πολλές οι ενδιαφέρουσες προτάσεις, που θα σας γίνουν, ίσως και από το παρελθόν σας.

Τοξότης : Δεχτείτε να ακούσετε και τις προτάσεις του ανθρώπου σας, για το μέλλον σας το κοινό, Σίγουρα εσείς έχετε από την δική σας πλευρά, που καλό θα ήταν να την παρουσιάσετε επίσης. Τα άστρα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκά για εσάς, ακόμη και στον οικονομικό σας τομέα, που θα σας λύσει τα χέρια.

Αιγόκερως: Μπορεί αυτήν την εποχή να αισθάνεστε μόνοι, ακόμη και αν είστε μέσα σε σχέση, αλλά από την πρώτη εβδομάδα του Ιουνίου και μετά, η διάθεση σας θα αλλάξει και εσείς, θα νιώσετε πολύ καλύτερα. Το ταίρι σας, έχει κάποιες καλές ανακοινώσεις, να σας κάνει που αφορούν το μέλλον σας, σε πιο δεσμευτικό επίπεδο.

Υδροχόος: Αν δεν πιστεύετε αυτά που σας λένε, τότε το καλύτερο είναι να ψάξετε εσείς οι ίδιο για να βρείτε, την αλήθεια. Σίγουρα είναι πολλά αυτά που έχετε περάσει το παρελθόν σας, αλλά τώρα καλείστε μέσα στις πρώτες ημέρες, του Ιουλίου, να ισορροπήσετε την ζωή σας. Ερωτικές εκπλήξεις για όλους.

Ιχθείς:   Εσείς είστε αυτοί που πρέπει να κάνετε τις επικοινωνιακές κινήσεις, έτσι ώστε να λυθούν οι παρεξηγήσεις που σας κρατούν μακριά από τον άνθρωπο σας. Μέχρι να φύγει ο Ιούνιος, θα έχετε και καινούργιες προτάσεις εσείς οι ελεύθεροι.

 

 

 

 

Αρέσει σε %d bloggers: