Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

ΖΩΔΙΑ- Τράπουλα HAL. Ερωτικές προβλέψεις 16-18/02

ΖΩΔΙΑ- Τράπουλα HAL. Ερωτικές προβλέψεις 16-18/02

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο σας.

Κριός :  Ο ΕΡΜΗΣ

Μπορεί αυτήν την εποχή να σας έχει γίνει κάποια νέα γνωριμία, που θεωρείται ότι σας ταιριάζει. Ωστόσο, μην κάνετε κάτι παρορμητικό, και σίγουρα μην τα προσφέρετε όλα από την αρχή. Σίγουρα τα άστρα σας κάνουν πιο φωτεινούς, αλλά καλό θα ήταν να κρατάτε χαμηλό προφίλ.

Ταύρος :ΤΟ ΧΡΥΣΟ ΠΕΤΑΛΟ

 Έχετε κάποιες καθυστερήσεις, μικροατυχίες και παρεξηγήσεις, αυτές τις ημέρες, αλλά από την νέα εβδομάδα, αυτό αλλάζει. Κρατήστε χαμηλούς τόνους, φέρτε στην επιφάνεια το επικοινωνιακό σας ταλέντο και θ α δείτε, ότι  όλα θα πάρουν τον δρόμο και τον ρυθμό που ζητάτε.

Δίδυμοι : ΤΟ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟ ΖΕΥΓΑΡΙ

 Δεν θα έχετε καμία διάθεση, να πάτε πίσω στο παρελθόν πλέον, καθώς νέος έρωτας σας κυνηγάει, σας πολιορκεί εδώ και καιρό. Το πιο πιθανόν είναι ότι μέσα στο επόμενο διάστημα να ξεκλειδώσετε την καρδιά σας, και να νιώσετε και πάλι δυνατά συναισθήματα.

Καρκίνος : ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΓΑΡΥΦΑΛΟ

 Δεν θα πρέπει αυτές τις μέρες να κοντράρετε πολύ τον άνθρωπο σας, καθώς τον βλέπετε ότι έχει και αυτός τα δικά του προβλήματα. Μετά τις 19-22/02, θα σας μιλήσει πιο ανοιχτά. Μέχρι τότε, δώστε και εσείς από την μεριά σας, παραπάνω σημασία και βαρύτητα στα εργασιακά σας.

Λέων : Ο ΑΝΟΙΧΤΟΧΡΩΜΟΣ ΑΝΤΡΑΣ

Με τον Ιχθύ… να πλησιάζει,  εσείς θα βρεθείτε μέσα σε πολλά και αξιόλογα φλερτ που θα σας τραβήξουν την προσοχή και ίσως και κάτι, να σας κάνει να σκεφτείτε την δέσμευση. Είστε κάτω από άκρως ευνοϊκές αστρολογικές συνθήκες, που θα σας στρώσουν την  προσωπική ζωή.

Παρθένος :  ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΣΠΙΤΙ

Έχετε την τιμητική σας, σαν ζώδια και το μόνο βέβαιο είναι ότι όλα όσα έχετε ζητήσει από το σύμπαν, θα γίνουν πραγματικότητα. Χρήματα που αναμένετε θα σας έρθουν, αλλά και μια καλή είδηση, από τον άνθρωπο σας, που θα σας μιλήσει πλέον για κοινή πορεία.

Ζυγός : Η ΜΕΛΑΧΡΟΙΝΗ ΓΥΝΑΙΚΑ

Η διάθεση σας, θα ανέβει κατακόρυφα και αυτό είναι κάτι, που θα σας βάλει σε μια καινούργια λογική του να φύγετε, από τα παλιά και τα τετριμμένα και να κάνετε πια πράματα για τον εαυτό σας.  Εσείς που έχετε σχέσεις, εξ αποστάσεων, μέσα στις επόμενες ημέρες, θα έχετε επισκέψεις, που θα σας εκπλήξουν. 

Σκορπιός : Ο ΑΝΟΙΧΤΟΣ ΔΡΟΜΟΣ

Κρατάτε μια άκρως αυστηρή στάση μέσα στην σχέση σας, και αυτό το μεταφράζει ο άνθρωπος  σας, σαν αδιαφορία. Πιθανόν τελικά αυτό να είναι κάποιο ερωτικό κατάλοιπο από το άσχημο σας παρελθόν. Με την νέα σελήνη  να πλησιάζει, εσείς θα πρέπει κάτι να αλλάξετε. Απλά χαλαρώστε.

Τοξότης :  Ο ΚΡΙΝΟΣ

Η ζωή σας έχει γεμίσει από ακατάλληλους ανθρώπους, και μάλλον στο τώρα έχει έρθει η σωστή ώρα, για να πάρετε αποφάσεις, για τον ποιοι θα μείνουν κοντά σας. Αυτό είναι και κάτι που αφορά και την ερωτική σας ζωή, που πρέπει να ξεκαθαρίσετε το παρελθόν από το παρόν. Ο Άρης μέσα στον οίκο σας, σίγουρα βοηθάει.

Αιγόκερως : Ο ΗΛΙΟΣ

Μια αναπάντεχη  συνάντηση- είδηση, θα σας απασχολήσει ευχάριστα και θα έρχεται  μέσα από μια αισθηματική προσέγγιση, από έναν άνθρωπο που κινείται στους δικούς σας  κύκλους. Είστε κάτω από τις όψεις του Πλούτωνα, που ότι έχετε ευχηθεί, θα γίνει άμεσα πραγματικότητα.

Υδροχόος : Ο ΔΙΑΣ

Είστε άκρως εσωστρεφείς και μπερδεμένοι αυτό το χρονικό διάστημα, και το μόνο που απομένει είναι να μιλήσετε στον άνθρωπο σας, που δεν αντιλαμβάνεται την σοβαρότητα της κατάστασης. Εσείς από τη μεριά σας μην κάνετε άλλες εκπτώσεις στα θέλω ή στις αποφάσεις σας.

Ιχθείς : ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ- ΧΡΥΣΟΣ

Μπορεί το κλίμα να είναι λίγο δύσκολο, μέσα στον δεσμό σας, αλλά μετά την αλλαγή ζωδίου στις 19/02, οι καλές – ερωτικές επικοινωνίες και πάλι θα έρθουν στην επιφάνεια. Κάποιες κοινές δραστηριότητες με τον άνθρωπο σας, σίγουρα θα σας έφερναν και πιο κοντά σαν ζευγάρι.

 

 

Αρέσει σε %d bloggers: