ΖΩΔΙΑ – Τράπουλα HAL. Αισθηματικές προβλέψεις!

ΖΩΔΙΑ – Τράπουλα HAL. Αισθηματικές προβλέψεις

Πιο αναλυτικά:

ΚΡΙΟΣ : ΟΙ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟΙ

Ξέρετε ότι κάποια πράματα στην αγάπη, δεν τελειώνουν ποτέ. Αυτό είναι και κάτι που θα το δείτε από έναν πρώην σύντροφο σας, που επιθυμεί μέσα στις επόμενες ημέρες, να σας πλησιάσει και να σας δηλώσει τα αισθήματα του.

ΤΑΥΡΟΣ : ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ

Αφιερώστε παραπάνω χρόνο στον εαυτό σας, και στον άνθρωπο σας, που μάλλον λόγω εργασίας και τρίτων υποχρεώσεων… έχετε χάσει λίγο τους ρυθμούς σας. Οι μέρες έχουν εκπλήξεις και για τους ελεύθερους –  χωρισμένους.

ΔΙΔΥΜΟΙ : ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ

Πολλά τα δέλεαρ που βγαίνουν στον δρόμο σας και σας αφήνουν ελπίδες και ευκαιρίες για νέα σχέση. Διώξτε τις παλιές άσχημες αναμνήσεις και ανοίξτε την αγκαλιά σας σε αυτούς που μπορούν να σας πάνω… πιο κάτω.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ : ΤΟ ΤΥΧΕΡΟ ΠΕΤΑΛΛΟ

Έχετε κάποιες επικοινωνιακές συγκρούσεις αυτό το χρονικό διάστημα με τον άνθρωπο σας, για ακόμη μια φορά δείχνουν πιο είναι το πρόβλημα μέσα στην σχέση σας. Αυτό είναι και παρελθόν, που ακόμη δεν έχετε καταφέρει να διώξετε.

ΛΕΩΝ : Ο ΔΙΑΣ

Πολλές και καλές ημέρες μέχρι και τα μέσα του Μαρτίου, που θα δώσουν σε όλα τα ζευγάρια …ακόμη και αυτά, που είναι παγωμένα θα δώσουν τις αφορμές για επικοινωνία και λύσεις σε όλα τα προβλήματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ : Ο ΕΡΜΗΣ

Ο άνθρωπος σας, θα πάρει πολλές θετικές ειδήσεις για κάποιο δικό του οικονομικό – οικογενειακό ζήτημα, που θα σας βοηθήσει και εσάς, σαν σύντροφοι να ορίσετε την πορεία σας.

ΖΥΓΟΣ : Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΗ

Υπάρχουν πολλά άτομα γύρω σας, που μάλλον ζηλεύουν αυτό που έχετε δημιουργήσει με τον άνθρωπο σας αλλά και την προσωπική σας εξέλιξη στα εργασιακά σας. Καλύτερα να κλείστε το στόμα σας, και να μην λέτε τίποτα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ : Ο ΑΝΤΡΑΣ ΝΕΑΡΟΣ

Υπάρχει ένα ιδιαίτερο πρόσωπο στον φιλικό σας κύκλο, που επιθυμεί να σας πλησιάσει και να σας κλέψει κάποια μυστικά σας. Μάλλον σας έχει ερωτευτεί και θέλει να σας κερδίσει…αν είστε φυσικά διαθέσιμοι.

ΤΟΞΟΤΗΣ : Η ΚΟΡΩΝΑ

Μην χάνεστε μόνο μέσα στην πορεία και την ζωή του ανθρώπου σας, για να τον έχετε συνεχώς από κοντά…και ευτυχή. Μάλλον χάνετε την δική σας καθημερινότητα και γίνεστε ακόμη πιο δεδομένοι στα μάτια του.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ : ΤΑ ΣΠΑΘΙΑ 

Κάποιος που εδώ και καιρό, σας δείχνει την συμπάθεια του, αλλά δεν κάνει και το επόμενο βήμα για κάτι περισσότερο. Μάλλον θα χρειαστεί κάποια παραπάνω ενθάρρυνση από εσάς και… το βήμα τελικά θα γίνει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ : ΤΟ  ΚΡΕΒΒΑΤΙ

Παλεύετε για να έχετε όλους και όλα, γύρω σας σε αρμονία. Το μόνο που σας χαλάει είναι το αγαπημένο σας ταίρι που δεν μπορεί ακόμη να πάρει τις τελικές του αποφάσεις για το που πάτε εσείς οι δύο.

ΙΧΘΕΙΣ : Η ΑΦΡΟΔΙΤΗ

Με όλα αυτά που σας έχουν συμβεί μέσα σε σχέσεις και φιλίες, σίγουρα είσαστε πάρα πολύ επιφυλακτικοί πλέον σε όποιον και να σας πλησιάσει. Στα καλά του τρέχοντος μηνός, είναι και ένας νέος κεραυνοβόλος έρωτας.

 

 

 

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?

Αρέσει σε %d bloggers: