ΖΩΔΙΑ. Τράπουλα HAL. Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 02-08/04.

ΖΩΔΙΑ. Τράπουλα HAL. Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 02-08/04.

Κριός: Η ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΔΙΑ

 Όλα αυτά τα υπέροχα που λαμβάνουν χώρα στον αστρολογικό ουρανό του Απριλίου, έχουν βασικό και μοναδικό επίκεντρο εσάς. Μην τον φοβάστε τον ανάδρομο Ερμή, το πιο πιθανόν είναι να σας κάνει δώρα σε αγάπη και χρήμα.

Προσοχή με Ταύρους και Ιχθείς

Ταύρος: Ο ΑΝΟΙΧΤΟΣ ΔΡΟΜΟΣ

Δεν πρέπει να ανοίξετε ακόμη όλα τα χαρτιά σας, σε άτομα που έχουν εισέλθει στην ζωή σας και στην καρδιά σας, μόνο αυτό το τελευταίο χρονικό διάστημα. Με τον καιρό σίγουρα θα καταλάβετε ποιος τελικά αξίζει την αγάπη και την προσοχή σας.

Προσοχή με Αιγόκερους και Ιχθείς 

Δίδυμοι: Ο ΕΡΜΗΣ

Μην είστε τόσο θυμωμένοι πια με τον πρώην σας. Δεν φταίει μόνο αυτός. Το ότι ακόμη σας ενοχλεί και σας ψάχνει, είναι φταίξιμο του ανάδρομου πλανήτη των επικοινωνιών…και μέχρι τα μέσα του Απριλίου. Σίγουρα ασχοληθείτε και πιο εντατικά, με την εργασία σας.

Προσοχή με Σκορπιούς και Τοξότες 

Καρκίνος: Η ΑΦΡΟΔΙΤΗ

Ο λογισμός σας, πάει στα παλιά…και αυτό είναι μια μόνιμη πια κατάσταση, που δεν σας επιτρέπει να χαρείτε αυτό το καλό παρόν που εσείς οι ίδιοι έχετε χτίσει.  Σίγουρα αυτός ο καινούργιος μήνας, θα σας φέρει κάτι καλύτερο και στα δικά σας μέτρα.

Προσοχή με Καρκίνους και Παρθένους 

Λέων: ΤΟ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟ ΖΕΥΓΑΡΙ

Τα προσωπικά σας μυστικά και ειδικά και ερωτικά, μην τα ανακοινώσετε σε αυτόν που σας ενδιαφέρει στο παρόν! Θα ήταν καλύτερα κάτω από την εύνοια των πλανητών και των όψεων τους, να κρατήσετε το μυστήριο σας για  λίγο ακόμη.

Προσοχή με Ταύρους και Ζυγούς

Παρθένος: Ο ΜΕΛΑΧΡΟΙΝΟΣ ΑΝΤΡΑΣ

Η διάθεση και τα μάτια σας, δείχνουν ότι δεν έχετε σκοπό να μείνετε για πολύ ακόμη, μέσα σε άσκοπες και αδιέξοδες αισθηματικές σχέσεις. Με τον ανάδρομο Ερμή, να σας ωθεί σε ολικά ξεκαθαρίσματα, εσείς θα κρατήστε μόνο και ότι, σας είναι απόλυτα ταιριαστό.

Προσοχή με Σκορπιούς  και Ιχθείς

Ζυγός: Η ΑΝΟΙΧΤΟΧΡΩΜΗ ΓΥΝΑΙΚΑ

 Υπάρχει πολύς κόσμος, που αυτήν την εποχή και μέσα από το εργασιακό σας περιβάλλον, έχει κάνει την είσοδο του στην καθημερινότητα σας. Ετοιμαστείτε, καθώς με την Αφροδίτη στο οίκο του Κριού και προσεχώς Ταύρου, νέος έρωτας θα πολιορκήσει την καρδιά σας.

Προσοχή με Ταύρους και Αιγόκερους

Σκορπιός: ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ

Μην επαναπαύεστε εσείς, και ειδικά μέσα στην αισθηματική σας σχέση – γάμο. Τίποτα δεν είναι δεδομένο. Πιθανόν και να χρειαστεί μέσα στις επόμενες ημέρες, να κάνετε και μια πιο σοβαρή συζήτηση με τον άνθρωπο σας, για τα θέματα που σας απασχολούν.

Προσοχή με Τοξότες  και Ιχθείς

Τοξότης: Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΟΙΚΟΣ

Φυσικά και δεν έχετε λόγο, να ψάξετε για ευκαιρίες και αφορμές, για να μιλήσετε σε κάποιον που σας ενδιαφέρει. Είστε τα παιδιά του Δία, και αυτός από μόνο του, ανοίγει δρόμους για εσάς. Καλύτερες θα είναι και οι καταστάσεις, στον οικονομικό σας τομέα. 

Προσοχή με Καρκίνους και Τοξότες  

Αιγόκερως: ΤΟ  ΚΑΡΑΒΙ

Οι πιθανότητες για να συναντηθείτε, με έναν μεγάλο σας και ιδιαίτερο έρωτα από τα παλιά, εντός του μηνός του Απριλίου, μάλλον είναι πολλές. Αφροδίτη και Άρης, θα παρουσιάσουν τις ευκαιρίες, για να ξεκαθαρίσετε τυχόν εκκρεμότητες.

Προσοχή με Ταύρους και Ζυγούς

Υδροχόος: Η ΜΕΛΑΧΡΟΙΝΗ ΓΥΝΑΙΚΑ

 Έχετε την δυναμική και την δική σας και των άστρων, να φέρετε καταστάσεις δύσκολες, και πάλι στο σημείο που επιθυμείτε. Μην τεμπελιάζετε λοιπόν, πάρτε τις αποφάσεις σας και θα δείτε, ότι ο τολμών Υδροχόος… πάντα νικά! 

Προσοχή με Καρκίνους και Ιχθείς

Ιχθείς: Η ΕΓΚΥΟΣ

Με τον Ερμή και την Αφροδίτη να σας αφήνουν και να περνάνε στον γείτονα Κριό, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα κατεβάσετε τους καθημερινούς σας ρυθμούς. Αυτό σίγουρα θα σας κάνει και ακόμη πιο αρεστούς – γοητευτικούς… σε αυτόν που θέλετε.

Προσοχή με Ταύρους και Ιχθείς

 

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?

Αρέσει σε %d bloggers: