Ζωδια –Τράπουλα ΧΑΛ. Ερωτικές προβλέψεις: 14-20/05

Ζωδια –Τράπουλα ΧΑΛ. Ερωτικές προβλέψεις: 14-20/05

 

Κριός :  Ο ΜΕΛΟΧΡΟΙΝΟΣ ΑΝΤΡΑΣ

Αυτά που θέλετε…θα τα έχετε. Οι μέρες μέχρι και την πρώτη εβδομάδα του Διδύμου 21/5, είναι γεμάτες από όλων των λογιών τις ευκαιρίες για να λύσετε όλα τα θέματα που σας απασχολούν. Οι σύντροφοι, που κάνουν την προσπάθεια τους, να τα ξαναβρούν, θα το πετύχουν. Κάποιοι που περιμένουν χρήμα-θετικές απαντήσεις, θα τις έχουν.

Ταύρος : Η ΔΙΠΛΗ ΚΑΡΔΙΑ

Δεν έχει και πολύ καιρό …που κάποιοι από εσάς έχουν μπει σε μια νέα σχέση, ή σε στάτους επανασύνδεσης. Δεν φαίνεται στα μάτια σας χαρά ή ικανοποίηση, ή έστω κάτι που να σας καθησυχάζει. Πιθανόν και τελικά, να μην είναι ο άνθρωπος αυτός, για εσάς και την φιλοσοφία σας.

Δίδυμοι : ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ

 Έτοιμα είναι τα πράματα στην ζωή του συντρόφου σας, για να τελειώσει με τις παλιές του ιστορίες… και να έρθει πιο κοντά σε αυτά, που θέλετε για τους δύο σας. Με την Αφροδίτη, και τον Ερμή , να περνάνε στις επόμενες ζωδιακές μοίρες, σύντομα θα ακουστούν προτάσεις γάμου.

Καρκίνος : ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ

 Σκέφτεστε όλα αυτά που πρέπει να γίνουν, και όλα αυτά που πρέπει να αποφευχθούν, αυτό το διάστημα, που είστε τόσο φορτωμένοι με τα προγράμματα σας. Μιλήστε στον άνθρωπο σας, και βρείτε τις ισορροπίες σας, μιας και χρήμα, εύνοια θα στρωθούν στον δρόμο σας…άμεσα.

Λέων : ΤΟ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟ ΖΕΥΓΑΡΙ

Πολλά τα θέματα, που πρέπει να διευθετήσετε μέσα σε συνεργασίες και προσωπικούς συσχετισμούς. Ξεκινήστε να ρίχνετε παραπάνω προσοχή στα οικονομικά σας, που θα σας προσφέρουν άνεση και καλύτερη ψυχολογία. 

Παρθένος : Ο ΑΝΟΙΧΤΟΧΡΩΜΟΣ ΑΝΤΡΑΣ

Μπορεί αυτήν την εποχή… να έχετε απομακρυνθεί από τον άνθρωπο σας, λόγω εντάσεων και καυγάδων για τρίτα άτομα ή το παρελθόν, αλλά πρέπει κάτι να κάνετε, έτσι αυτό πια να λήξει. Για αρχή πραγματικά, μην επιτρέπετε σε κανέναν να σας μπερδεύει, σε αυτά που θέλετε.

Ζυγός : Η ΜΕΛΑΧΡΟΙΝΗ ΓΥΝΑΙΚΑ

 Με μεγάλα και σοβαρά ζητήματα, θα ξεκινήσει η νέα εβδομάδα, που θα σας δώσει και την ευκαιρία …για να εδραιωθείτε πολύ περισσότερο οικονομικά. Πιθανόν και κάποια πώληση – αποζημίωση να πλησιάσει πιο εύκολα και γρήγορα. Επιτυχία …θα έχετε και εσείς οι εργένηδες στον έρωτα.

Σκορπιός : ΤΟ ΚΡΕΒΒΑΤΙ

Όλα τα έχετε προβλέψει, ακόμη και την επικοινωνιακή ένταση, που κατά καιρούς υπάρχει μέσα στον δεσμό σας, και έχει σαν μόνιμη αφετηρία, την ανωριμότητα και την απροθυμία… του ανθρώπου σας, να λύσει τις καταστάσεις που σας έχουν σταματήσεις… από όλα αυτά που επιθυμείτε.

Τοξότης : Ο ΑΝΟΙΧΤΟΣ ΔΡΟΜΟΣ

Μέσα στο επόμενο δεκαήμερο, θα δείτε τον άνθρωπο σας, να είναι πιο επικοινωνιακός και πιο κοντά σας. Δεν υπάρχει κάτι ύποπτο, απλά αυτό θα σας προϊδεάσει …ότι κάποιες πιο σοβαρές προτάσεις θα σας έρθουν…από εκεί που δεν το περιμένετε. Λίγη υπομονή.

Αιγόκερως : Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΟΙΚΟΣ

Αυτές τις ημέρες, έχετε κουράσει πολύ τον εαυτό σας, με τις έκρυθμες καταστάσεις που λαμβάνουν χώρα, μέσα στην αισθηματική σας σχέση. Για αρχή…σταματήστε το, δεν έχει πια νόημα. Και εσείς οι ίδιο αντιλαμβάνεστε ότι άλλες – τρίτες είναι οι αιτίες, που σας φέρνουν σε αυτό το σημείο.

Υδροχόος : Ο ΔΙΑΣ

Τώρα που η αλλάζει η σεζόν, εσείς θα πάρετε μια βαθιά ανάσα, από όλα αυτά που είχατε το τελευταίο διάστημα φορτωθεί. Οι σχέσεις θα έρθουν σε μια καλύτερη επικοινωνιακή ισορροπία, αλλά και κάποια οικονομικά θέματα που είχαν κολλήσει…θα φέρουν το αποτέλεσμα που αναμένατε.

Ιχθείς : Η ΑΦΡΟΔΙΤΗ

Ο άνθρωπος σας, θα σας κάνει κάποιες πιο σοβαρές προτάσεις για το επόμενο διάστημα, ίσως και για μια δέσμευση. Αν εσείς σαν άτομα, ακόμη και για τους δικούς σας λόγους, δεν είστε έτοιμοι, καλύτερα να μην δώσετε θετικές απαντήσεις, που αργότερα θα σας εκθέσουν.

 

τραπου

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?

Αρέσει σε %d bloggers: