ΖΩΔΙΑ – Τράπουλα HAL. 10-20/06

ΖΩΔΙΑ – Τράπουλα HAL10-20/06

Διαβάζετε και το ζώδιο της σχέση σας.

Κριός : H KOKKINH ΚΑΡΔΙΑ

Δεν έχετε εσείς και τόσο χρόνο στην διάθεση σας, για να ακούτε και πάλι τα ίδια, σαν δικαιολογίες από τον άνθρωπο σας. Κάπου βάλτε ένα στοπ.

Ταύρος : ΤΟ ΤΟΞΟ

Θα έχετε μεγάλες και σημαντικές ευκαιρίες άμεσα, για να βρείτε την εργασία που ψάχνετε αλλά και χρήματα …που θα μπορέσουν να σας λύσουν μια σειρά από προβλήματα.

Δίδυμοι : Η ΑΦΡΟΔΙΤΗ

Έχετε γίνει το απόλυτο ερωτικό επίκεντρο για πολύ κόσμο, που μέσα στις επόμενες ημέρες, θα σας πλησιάσει σε έναν πιο προσωπικό βαθμό.

Καρκίνος : Ο ΑΝΟΙΧΤΟΣ ΔΡΟΜΟΣ

Δεν είστε κάν ειλικρινείς με τον εαυτό σας. Αυτή η σχέση είναι αδιέξοδη, και ο μόνο  λόγος που ακόμη παραμένετε, είναι η ανασφάλεια και η συνήθεια σας.

Λέων : Ο ΕΡΜΗΣ

Πολλές και ενδιαφέρουσες οι καινούργιες γνωριμίες που έχουν βγει στον δρόμο σας, και θα σας βάλουν και πάλι σε σκέψεις για να μπείτε σε νέα σχέση.

Παρθένος : Ο ΝΕΑΡΟΣ ΑΝΤΡΑΣ

Κάποιος που σας σκέφτεται πάρα πολύ έντονα, θέλει να σας πλησιάσει και να σας μιλήσει πιο ανοιχτά, για τα ερωτικά του  συναισθήματα.

Ζυγός : Η ΜΕΛΑΧΡΟΙΝΗ ΓΥΝΑΙΚΑ

Μην κάθεστε με τα χέρια σταυρωμένα, αναμένοντας τις λύσεις για την προβληματική σας λύση, να έρθουν από τον ουρανό ή μόνο από την άλλη πλευρά.

Σκορπιός : Ο ΗΛΙΟΣ

Δεν έχετε σκοπό πια να βάλετε τον άνθρωπο σας, σε άλλες ερωτικές περιπέτειες, αλλά μόνο να δρομολογήστε τα πράματα για το μεταξύ σας.  

Τοξότης : ΤΥΧΕΡΟ ΠΕΤΑΛΛΟ

Υπάρχει μια ερωτική σας εκκρεμότητα – υπόθεση, που θα πατήσει πάνω στην ημέρα  της νέας σελήνης 14-06 και θα σας ψάξει μιλώντας σας, για επανένωση.

Αιγόκερως :  ΝΥΦΙΚΟ ΚΡΕΒΑΤΙ

Ότι και να κάνετε, θα πρέπει να το φτάσετε μέχρι το τέρμα του, και ειδικά σε θέματα αγάπης, που έχετε πολλά να πείτε και να αποδείξετε.  

Υδροχόος :Ο ΚΡΙΝΟΣ

Δεν υπάρχει από την δική σας την πλευρά, καμία ανάγκη  για να πάτε και πάλι πίσω στο δύσκολο σας παρελθόν και να ζητήσετε άφεση αμαρτιών.

Ιχθείς : Ο ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΣ ΑΝΤΡΑΣ

Μην μένετε μόνο σε αυτά που έχουν γίνει μέσα στην σχέση σας, αλλά φροντίστε να κάνετε και κάποια βήματα παραπάνω και πιο κάτω.

 

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?

Αρέσει σε %d bloggers: