Ζωδιακές Προβλέψεις Exrpess- Τρίτη 17/10/17

Ζωδιακές Προβλέψεις Exrpess- Τρίτη 17/10/17

 

Αισθηματικές προβλέψεις για ζευγάρια.

 

Για πληρέστερη ενημέρωση διαβάζεται πάντα και τον ωροσκόπο σας:

 

Κριός:  Δεν χρειάζεται να πείτε όλο το παρελθόν σας, σε άτομα που μόλις έχετε γνωρίσει. Αφήστε τους, και ειδικά αυτούς που τους ενδιαφέρετε ερωτικά να ψάξουν κάτι περισσότερο από εσάς.

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 19:00

Ταύρος:  Από τον νέο μήνα, πολλά αυτά που θα αλλάξουν στην καθημερινότητα σας. Ο σύντροφος σας, έχει κάποιες προτάσεις που αφορούν το κοινό σας μέλλον.

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 21:00

 

Δίδυμοι:   Δεν μπορείτε αυτήν την εποχή, να μπείτε μέσα σε δεσμεύσεις και σχέσεις ζωής. Έχετε τόσα πολλά άλλα, ανοιχτά μέτωπα, που το μόνο που χρειάζεστε είναι χρήμα και το μυαλό σας καθαρό.

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 17:00

 

Καρκίνος:  Οι ψευδαισθήσεις θα πρέπει κάποια στιγμή, να τερματιστούν. Μην χάνετε τον χρόνο σας, με άτομα που δεν μπορούν να συμπορευτούν, με την δική σας ζωή.

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 19:00

 

Λέων :  Η ειλικρινής στάση που κρατάτε προς το άτομο που σας ενδιαφέρει, το έχει γοητεύσει ήδη πολύ. Αν κάνετε λίγη υπομονή, το πιο πιθανόν, είναι μέσα στον επόμενο μήνα, να γίνετε κανονικό ζευγάρι.

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 14:00

 

Παρθένος:  Έχετε προσκολληθεί σε μια λάθος σχέση. Αυτό σας κοστίζει σε χρόνο και ενέργεια. Μην επιτρέψετε σε κανέναν, να σας βάλει σε ρυθμούς που σας αποσυντονίζουν.

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 14:00

 

Ζυγός:  Περνάτε μια ταραχή, μέσα στον δεσμό σας. Αυτό έχει να κάνει και με το παρελθόν, που κατά καιρούς σας ενοχλεί. Αυτό είναι κάτι που θα πρέπει εσείς να το ρυθμίσετε.

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 20:00

 

Σκορπιός:  Όλα θα έρθουν όπως τα έχετε ρυθμίσει. Το άτομο που επιθυμείτε θα σας κάνει μια ξεκάθαρη κουβέντα, που θα σας κάνει να σκεφτείτε μέχρι και την πιο σοβαρή δέσμευση.

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 22:00

 

Τοξότης:  Οι μέρες του Οκτωβρίου που πέρασαν, σας έβαλαν σε πολύ ώριμες σκέψεις, για το που θα καταλήξει αυτή η δύσκολη ερωτική σχέση που διατηρείτε. Ρωτήστε και τον σύντροφο σας.

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 12:00

 

Αιγόκερως :  Μην ανοίγετε πια κουβέντες με το ταίρι σας, για το άσχημο παρελθόν. Επικεντρωθείτε στα δικά σας σοβαρά θέματα. Μια καλή είδηση σας έρχεται από τον τομέα των οικονομικών σας.

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 18:00

 

Υδροχόος: Υπάρχει μια ερωτική ατμόσφαιρα μέσα στον χώρο της εργασίας σας. Από την νέα εβδομάδα 23/10, θα δείτε ότι κάποιο άτομο, θα σας πλησιάσει και θα ζητήσει κάτι περισσότερο.

 Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 17:00

 

Ιχθείς:  Αν δεν έχετε κάτι να πείτε ενδιαφέρον, καλύτερα μην πείτε τίποτα στον άνθρωπο σας. Υπάρχει ένας διάχυτος εκνευρισμός, που θα πρέπει σίγουρα να διαχειριστείτε σοφά.

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 19:00